<p>Eigenaresse Jacqueline in haar zaak.</p>

Eigenaresse Jacqueline in haar zaak.

Troostbloemen in Odiliapeel viert 5-jarig jubileum

  •   keer gelezen   Zakelijk

ODILIAPEEL | Op 22 februari bestond Troostbloemen 5 jaar. “Ik ben blij en dankbaar dat ik al 5 jaar iedereen van bloemen mag verzorgen”, vertelt eigenaresse Jacqueline van Aaken. “Het voelt goed en ik ga zeker zo door met mijn liefde en welgemeende aandacht voor dit vak, want: geen persoon is gelijk, zo ook geen bloem gelijk is.”

Omdat het jubileum niet groots gevierd kan worden heeft Jacqueline een nieuw boek uitgebracht met eigen(tijds) afscheidsbloemwerk. Dit boek werd op 22 februari, de dag van het 5-jarig jubileum, gepresenteerd. “Het is prachtig geworden en ik ben er trots op. Ook de website krijgt een make-over. Een frisse wind erdoor!”

Troostbloemen
Atelier Troostbloemen is open voor bloemen, boeketten en bloemwerk voor elke gelegenheid. “Ik maak graag met gevoel en liefde een persoonlijk stuk op maat, met oog voor detail en een eerlijke prijs. Met vakmanschap, aandacht en kwaliteitsbloemen is het mijn passie en specialisme om emoties te vertalen naar onvergetelijke afscheidsbloemen”, aldus Jacqueline. Je vindt Troostbloemen aan de Rechtestraat 18 in Odiliapeel. Voor meer informatie kun je bellen of een berichtje sturen via Whatsapp naar Jacqueline, op 06 19 95 32 23. Neem ook eens een kijkje op de website www.troostbloemen.nl.

Meer berichten