<p>Ook de collectie is in de tussentijd uitgebreid.&nbsp;</p>

Ook de collectie is in de tussentijd uitgebreid. 

(Foto: )

Verbouwde Paerdestal Mode is weer open op afspraak

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Paerdestal Mode aan de Hulstheuvel 40A in Uden heeft de coronatijd aangegrepen om hun kinderafdeling een metamorfose te geven. Nu de winkel vanaf vandaag weer op afspraak open mag zijn, zijn klanten van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

“De benedenverdieping is helemaal anders”, laat verkoopster Fleur trots zien. “Alle muren hebben een nieuw kleurtje gekregen en we hebben extra ruimte gecreëerd waar we meer collecties kwijt kunnen, ook voor de allerkleinsten. De collectie voor die groep is uitgebreid vanaf 1,5 jaar.” Met vele nieuwe merken als ICHI voor de dames, Aaiko voor de meisjes en 2legare voor de jongens en heren heeft de Udense kledingzaak ook die collectie in de tussentijd uitgebreid. Fleur: “Na een lange periode van videobellen en op een ludieke manier bestellingen rondgebracht te hebben, kun je nu weer op afspraak bij ons terecht in de winkel. Wij kunnen niet wachten om jullie allemaal weer te zien!” Dit alles is natuurlijk coronaproof.

Smartwatches
In deze tijd, waarin mensen veel bewegen, gaan de smartwatches van Oozoo bij de Paerdestal als warme broodjes over de toonbank. “Deze fashion smartwatches hebben allerlei handige functies en zijn dan ook ontzettend populair. We hebben sinds kort weer alle kleuren op voorraad, dus kom ook deze zeker bekijken”, aldus Fleur. Wil je een afspraak maken? Bel dan naar 0413 250 016 of stuur een berichtje op Facebook of Instagram. Meer weten?
Neem dan een kijkje op de website: www.paerdestal.nl.

Meer berichten