<p>Naast het huren van de units kan er ook een virtueel kantoor worden gehuurd.</p>

Naast het huren van de units kan er ook een virtueel kantoor worden gehuurd.

(Foto: )

Nieuw kantoorverzamelgebouw in Udens centrum: DVDIII

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Het is natuurlijk niemand ontgaan dat er niet veel beweging is in het straatbeeld van Uden. Aan het Brabantplein in het oude Rabobank pand is dat wel anders, daar zijn ze volop bezig met het renoveren van het kantoorgedeelte. Deze wordt omgetoverd naar een nieuw luxe kantoorverzamelgebouw: DVDIII. Het is de bedoeling in april open te gaan voor ondernemers die willen werken in stijl. 

Er worden veertien kantoorunits gerealiseerd, die zullen variëren in oppervlakte van 21 tot 47 m2. De huurder kan gaan voor een volledig ingerichte werkplek óf kleedt zijn kantoor zelf stijlvol aan. Daarnaast kan de huurder gebruik maken van één van de twee Zoom Rooms en het inspirerende plein dat zich uitnodigt om met elkaar te werken, te sparren of te lwww.dvd3.nlunchen. Organische vormen, hoogwaardige materialen en natuurlijke elementen zijn kenmerken van dit geheel.

Extra services
Naast het huren van de units kan er ook een virtueel kantoor worden gehuurd, zo is het mogelijk het bedrijf op dit adres in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, post op dit adres te ontvangen en kan er gebruik worden gemaakt van de flexibele werkruimtes. Daarnaast wordt er administratieve ondersteuning aangeboden en is er voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het kantoor. Voor fietsers is er een fietsenstalling achter het kantoorpand. Er zijn nog een aantal units beschikbaar, mocht u interesse hebben neem dan een kijkje op www.dvd3.nl of stuur een e-mail naar info@dvd3.nl.


Meer berichten