<p>Lekker eten met de paasdagen? Dan zit je bij Keurslagerij Peter van Kraaij goed!</p>

Lekker eten met de paasdagen? Dan zit je bij Keurslagerij Peter van Kraaij goed!

De lekkerste paasproducten bij Keurslagerij Peter van Kraaij

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | De paasdagen komen er weer aan. Voor lekker en eerlijk eten moet je bij Keurslagerij Peter van Kraaij zijn. Ze zijn er helemaal klaar voor met al hun heerlijke producten uit eigen keuken en worstmakerij.

Voor de brunch hebben ze vele soorten vleeswaren uit eigen productie, maar ook alle salades en soepen worden door het team in de winkel iedere dag vers bereid. Op deze manier wordt alles op natuurlijke wijze gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmatige geur- kleur- en smaakstoffen. Het vlees van keurslagerij Peter van Kraaij heeft een onderscheidende smaak en kwaliteit. Dat komt doordat zij rekening houden met het natuurlijk gedrag van de dieren en zij het welzijn van de dieren hoog in het vaandel hebben staan.

Kant-en-klare maaltijdsalades
Nieuw dit jaar in het assortiment zijn kant-en-klare maaltijdsalades. Zo hebben ze nu een carpaccio salade met verschillende slasoorten, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes, en een gerookte kip salade met verschillende slasoorten, gerookte kip en uitgebakken spekjes. Beide met de dressing apart erbij. Heerlijk bij je brunch maar natuurlijk ook als tussendoortje. Voor wie iets hartigs wil zijn er nu ook knakworsten uit eigen slagerij. Het recept hebben ze zelf ontwikkeld. Verder kun je je paasbrunch compleet maken met huisgemaakte ragout, diverse gevulde stokbroodjes, worstenbroodjes of saucijzenbroodjes. Een ouderwetse topper met de paasdagen is natuurlijk samen gourmetten. Bij keurslagerij van Kraaij heb je keuze uit vier verschillende gourmetschalen. Je kunt deze bekijken op www.pvankraaij.keurslager.nl.

Meer berichten