<p>Het team van Thuis Interieur & Design. (foto: &nbsp;Fenna Gijswijt Fotografie)</p>

Het team van Thuis Interieur & Design. (foto:  Fenna Gijswijt Fotografie)

Thuis Interieur & Design na 10 jaar terug in Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Het voelt als thuiskomen voor Eric van ’t Wout, eigenaar van de nieuwe woonwinkel van Thuis Interieur & Design aan de Loopkantstraat in Uden. Na 10 jaar met zijn interieurzaak in Den Bosch gezeten te hebben, vestigt Eric zich met zijn team weer in Uden, waar het eerder allemaal begon. Behalve dat Uden zijn woonplaats is, is het ook de plek waar hij en twee van zijn collega’s het vak leerden. In het bedrijf van Van Oort Interieurs, met Peter Jaegers als belangrijke inspiratiebron.

Thuis. Het is niet alleen de naam van de winkel. Het is ook het gevoel dat Eric, Maaike, Oscar en Serena geven aan de bezoekers die er komen. “De band met onze klanten vinden wij heel belangrijk”, vertelt Eric. “Wij willen niet alleen mooie meubels laten zien, maar ook een plek bieden waar mensen graag naartoe komen voor de sfeer, de inspiratie en omdat ze er goed geholpen worden.” Of je hier komt voor een enkele stoel of advies wilt over de totale inrichting, maakt niet uit. Iedereen is even welkom en krijgt dezelfde uitgebreide service.

Vertrouwde kwaliteit
Niet alleen voor Eric en zijn team betekent de terugkeer naar Uden veel. Veel trouwe klanten uit Uden en omgeving hebben er ook naar uitgekeken. Zij kwamen vroeger al graag bij Van Oort, en zien dezelfde kwaliteit en service nu terug bij Thuis Interieur & Design. Een uitgebreide collectie van topmerken en bijzondere designmeubels, altijd een puur en persoonlijk advies, en een complete begeleiding bij de interieurzoektocht. Dat zijn de punten waarop Thuis Interieur & Design zich onderscheidt. In zijn tijd bij Van Oort Interieurs wist Eric al dat dit onderscheidend vermogen belangrijk is als je consumenten echt wilt ontzorgen. “Mensen verwachten een bepaalde toewijding als ze je winkel bezoeken. Een kwalitatief meubel verkopen kan iedereen, maar écht meedenken over wat past bij iemands persoonlijkheid en interieur is een heel ander verhaal." Je ziet Eric opleven op het moment dat daarbij de naam van Peter Jaegers valt. “Van hem heb ik veel geleerd”, vertelt hij. “En ik ben er van overtuigd dat mensen zijn werkwijze herkennen in onze aanpak.”

Persoonlijk advies
De merken die Van Oort ooit groot gemaakt hebben, vind je allemaal terug in de nieuwe winkel van Thuis Interieur & Design. Het assortiment is een mooie afspiegeling van Nederlandse topmerken, aangevuld met speciale high-endcollecties uit bijvoorbeeld Zwitserland. Op 550 m2 vind je de collecties mooi en sfeervol gepresenteerd, op een manier dat je je kunt voorstellen hoe dit bij je thuis zou kunnen staan. Hier staan Eric en zijn team voor je klaar. Om je te adviseren over kleuren, materialen en het combineren met je andere meubelen bijvoorbeeld. Maar ook om jouw interieur in een handgetekend of digitaal 3D-ontwerp tot leven te laten komen. Ook dit maakt de aanpak van Thuis Interieur & Design nét even persoonlijker.

Vanwege de RIVM-richtlijnen is een grootse opening uitgesteld tot een later moment, maar de winkel is gewoon de gehele week geopend en iedereen is welkom. Je vindt de zaak aan de Loopkantstraat 14c. Wil je meer weten? Kijk dan op www.thuisinterieurendesign.nl.

Meer berichten