Logo kliknieuws.nl/uden
<p>Chris in zijn zaak in Uden, die er over een tijdje dus heel anders uit ziet.</p>

Chris in zijn zaak in Uden, die er over een tijdje dus heel anders uit ziet.

Werk aan de winkel bij Wijnhuis Uden: complete verbouwing

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Wijnhuis Uden ondergaat een complete verbouwing met nieuw interieur. De zaak blijft wel gewoon geopend.

Wijnhuis Uden, de meest toonaangevende slijterij in Uden, ondergaat de komende maanden een drastische verbouwing. Het volledige interieur gaat op de schop en wordt compleet vernieuwd. Een stap die al jaren een droom is van eigenaar Chris van der Voort. “De afgelopen periode is er hard gewerkt met PINX om een prachtig plan en ontwerp neer te zetten”, vertelt hij. “In dit nieuwe plan staat de klant centraal, komt onze goede service nog beter naar buiten en wordt een stuk meer beleving gecreëerd.”

Veranderingen
Zo zal de inpandige cadeau-afdeling verplaatst en uitgebreid worden, zal de wijnafdeling groter en overzichtelijker worden, komt er een prachtig meubel voor de uitbreiding in het assortiment van exclusievere wijnen en zal er ruimte en mogelijkheden zijn om klanten te laten proeven. Chris: “De afdeling gedistilleerd wordt verplaatst, krijgt mooi overzicht en zal voorzien worden van een mooie bar, waaraan regelmatig proeverijen georganiseerd zullen worden met vakkundige uitleg door producent of ambassadeur.” Daarnaast wordt er een complete wand besteed aan speciaalbier. Het assortiment van Wijnhuis Uden reikt hier al verder dan menigeen, maar in de nieuwe winkel zal volop aandacht zijn voor specialiteiten, limited editions en nieuwigheden.

Service
Centraal in de winkel komt een geheel nieuwe toonbank geplaatst. “Daar vanuit kunnen we de klant met onze bekende en vertrouwde service optimaal bedienen. Al met al wordt het een winkel met de vertrouwde ongekend goede service die de klanten van ons gewend zijn, met een heel stuk grotere belevingsfactor.”

Gewoon geopend
Tijdens de verbouwing blijft Wijnhuis Uden gewoon geopend. De verbouwing wordt in drie fases uitgevoerd, waardoor het wijnhuis hun service zo goed mogelijk door blijft zetten. “Het kan zijn dat je als klant hier her en der enige hinder van ondervindt, maar we doen er met alle partijen alles aan om dit tot een minimum te beperken. Naar alle waarschijnlijkheid en volgens planning zullen we de maanden juni, juli en augustus met de verbouwing bezig zijn en wij kijken ernaar uit om je daarna in onze prachtige nieuwe winkel te ontvangen. Tijdens de verbouwing zullen we met regelmaat leuke acties en scherpe aanbiedingen hebben, houd daarom deze krant en onze Facebookpagina in de gaten. Wij houden je op de hoogte!”

Meer berichten