<p>Speciaal voor deze actie komt juwelenhuis GASSAN naar Uden.</p>

Speciaal voor deze actie komt juwelenhuis GASSAN naar Uden.

Juwelenhuis GASSAN exposeert bij Mode bij Jaap

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Iedereen herinnert zich toch wel het verhaal van Sjakie & de Chocoladefabriek met het Golden Ticket. Laat dat nou precies de inspiratie zijn voor de nieuwste actie van modezaak Mode bij Jaap aan de St. Janstraat in Uden. In samenwerking met het fameuze juwelenhuis GASSAN uit Amsterdam heeft Jaap 150 chocoladerepen laten maken, waarin vijftien Golden Tickets verstopt zitten.

Bij aankoop van een nieuwe zomeroutfit ontvang je een gepersonaliseerde reep, waarin wellicht het Golden Ticket verstopt zit. Tref jij het ticket aan in jouw reep, dan ga je mee naar de diamantstad van Nederland om daar te genieten van al het moois wat GASSAN te bieden heeft, en meer.

GASSAN in Uden
Speciaal voor deze actie komt juwelenhuis GASSAN naar Uden en wel aanstaand weekend, op zaterdag 29 en zondag 30 mei. Dan presenteren zij bij Mode bij Jaap een high-end juwelen- en horlogecollectie. Maar dat is nog niet alles. Ze brengen ook hun beste ‘goudsmid’ mee naar Uden. Deze zal desgewenst en geheel vrijblijvend, de sieraden en horloges eens vakkundig onder de loop nemen en schoonmaken waar nodig.

Meer berichten