Foto: Ad van de Graaf

Hotel Arrows in top 10 beste hotels van Nederland

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Hotel Arrows aan de Sint Janstraat 14 in Uden behoort tot de 10 beste hotels van Nederland. Dat heeft reisplatform Tripadvisor bekendgemaakt.

Tripadvisor publiceert jaarlijks een lijst van de hoogst gewaardeerde hotels van Nederland, gebaseerd op de waardering van gasten. In de Travellers’ Choice Best of the Best-lijst van 2021 prijkt Hotel Arrows op de 10e plaats. In 2020 behaalde het Udense viersterrenhotel al de 24e plaats.

Groot compliment
Eigenaren Bob en Jill Pijls zijn bijzonder trots. “Onze positie is gebaseerd op de waardering van onze gasten. Dat we in de top 10 van Nederland staan, is een groot compliment. We streven er elke dag naar om onze gasten een zo comfortabel mogelijk verblijf te bieden. We zijn nog steeds een familiebedrijf en dat merk je. Een persoonlijke benadering staat altijd voorop.”

Blijven vernieuwen
Het afgelopen jaar hebben Bob en Jill zeker niet stilgezeten. “We blijven vernieuwen om het onze gasten naar de zin te maken. Zo heeft de sport- en wellnessruimte onlangs een make-over gehad en bieden we weer volop nieuwe arrangementen aan: van culinair genieten tot ontspannen in de natuur. Mede dankzij de goede samenwerking met de regio, kunnen we de allerbeste service bieden.”

Meer berichten