Foto: Stephan Janssen

Groene inspiratie op GroenExpo Bloem & Tuin

  •   keer gelezen   Zakelijk

Wil je jouw tuin of balkon opnieuw inrichten of nog mooier maken? Landgoed Gulbergen staat van 25 juli tot en met 1 augustus acht dagen in het teken van alles wat met buitenleven te maken heeft. Kom in contact met topkwekers, de laatste tuintrends of realiseer jouw nieuwe buitenkamer.

De meest bijzondere planten, prachtige bloemen, tuindesign en tuinsfeer; je vindt het allemaal bij GroenExpo Bloem & Tuin. Tijdens dit openlucht-evenement wordt al het moois op het gebied van buitenleven samengebracht op een prachtige locatie, midden in de bossen van Landgoed Gulbergen in Nuenen. Laat je inspireren door de nieuwste trends, ontdek unieke bloemen- en plantensoorten en maak kennis met de mooiste producten en beste kwekers om jouw buitenomgeving om te toveren tot een droomtuin. 

Voor het hele gezin
GroenExpo Bloem & Tuin is hét evenement voor iedereen die van het buitenleven houdt en zich wil laten verrassen door de schoonheid van de natuur. Of je nou je tuin wil veranderen of gewoon inspiratie wil opdoen, of je nou zelf groene vingers hebt, of vooral wil genieten van je tuin; de gezellige ambiance en het uitgebreide programma maken van GroenExpo Bloem & Tuin het perfecte dagje uit!
Voor kinderen is er ook veel te beleven. Er komt een IVN natuurquiz, er is natuureducatie, een leuke speeltuin en een leuke workshop Het is een plek waar je van alles kunt ontdekken over bloemen en planten. Kinderen tot en met 14 jaar mogen onder begeleiding gratis naar binnen.

Genieten & uitrusten in de bossen
GroenExpo Bloem & Tuin komt dit jaar met leuke foodtrucks bij de diverse pleintjes in het bos. Kom tot rust en geniet van heerlijke versnaperingen midden in de Brabantse natuur. Breng jij jouw hond mee? Dit jaar hebben wij voor Nederland een primeur! Een echte foodtruck speciaal voor honden! Bij De Hondenbar kunt u voor uw viervoeter lekkere hapjes en drankjes bestellen: een heerlijk stukje pizza in verschillende smaken – het menu van de chef in verschillende porties, thee, bier (zelfs blond of bruin) en nog veel meer!

Demonstraties en Workshops
Naast lekker rondsnuffelen tussen alle bloemetjes, planten en tuindeco, zijn er dagelijks ook verschillende demonstraties bij de standhouders en workshops o.a. Ikebana, Japanse bloemsierkunst. Uiteraard wordt rekening gehouden met de door de RIVM opgestelde Corona-regels om uw bezoek voor uzelf en de standhouders zo veilig mogelijk te maken. Vanaf de ruim opgezette entree is er een duidelijke routing met éénrichtingsverkeer. Waar nodig staat een afscheiding waardoor makkelijk links en rechts kan worden gehouden. De stands staan wat verder uit elkaar maar de route is even lang en die mag u zo vaak lopen als u wilt.

Koop online jouw tickets (of aan de kassa):
– Volwassenen 12,50 euro
– Kinderen t/m 14 jaar gratis.

Check alle info op www.bloementuin.nl.

Meer berichten