<p>Roland de Laak tussen de twee sushi masters in. (foto: Henk Lunenburg)</p>

Roland de Laak tussen de twee sushi masters in. (foto: Henk Lunenburg)

Dagverse sushi bij Sushi Lin in Jumbo De Laak Drossaard

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Sushiliefhebbers van écht goede sushi opgelet: bij sushibar Sushi Lin in supermarkt Jumbo De Laak aan de Drossaard in Uden kun je zeven dagen per week terecht voor verse, scherp geprijsde sushi.

De sushi masters van Sushi Lin staan voor je klaar. Zij hebben veel ervaring en maken de sushi dan ook op traditionele wijze. De sushi wordt iedere dag vers gemaakt, met verse producten. En dat proef je.

Keus
Bij de sushibar heb je veel variatie en keus. Naast de standaard bekende sushi’s kun je ook kiezen uit sushi met bijvoorbeeld fruit, paling, carpaccio en kaas. Vraag wat je wil, en het wordt ter plekke voor je gemaakt. Er is ook de mogelijkheid om grote schalen op te laten maken, voor bijvoorbeeld een feestje.

Snacks
Naast sushi worden ook Japanse en Chinese snacks gemaakt, zoals onder andere zeewier, gebakken inktvis, loempia’s, spekkoek en lychees.
Van zoet tot hartig, en zeer uitgebreid dus. Roland de Laak, eigenaar van Jumbo De Laak, is enthousiast. “Het is heerlijke sushi, dat horen we ook van onze klanten terug. Er zijn natuurlijk verschillende sushirestaurants in de regio, maar daar doet Sushi Lin zeer zeker niet voor onder. De kwaliteit is erg goed, en de sushi is ook nog eens scherp geprijsd.” Zo haal je bijvoorbeeld altijd drie bakjes sushi voor 15,95 euro. “Kom eens langs, proef en kies uit het uitgebreide assortiment!”

Meer berichten