<p>&nbsp;De eerste fase met de nieuwe look voor Wijnhuis Uden.</p>

 De eerste fase met de nieuwe look voor Wijnhuis Uden.

Metamorfose voor Wijnhuis Uden: ‘Een stuk meer beleving’

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Voor velen zal het al niet ontgaan zijn, maar bij Slijterij Wijnhuis Uden in de Sint Janstraat wordt al een paar maanden driftig verbouwd. De eerste fase was de cadeauafdeling, welke compleet naar de voorzijde verhuisd is. Deze fase is reeds afgerond. De tweede fase wordt de complete rechterzijde van de winkel, waar een grote gedistilleerdafdeling komt te staan. Deze fase is in ontwikkeling en zal voor de bouwvakvakantie afgerond zijn.

Steeds meer dingen krijgen al een vast nieuw plekje”, aldus eigenaar Chris van der Voort. “Het wordt echt gaaf en het is geweldig om alle leuke reacties van de klanten te horen. Het wordt een geheel nieuwe winkel, met puntgaaf interieur. Heel veel overzicht en een stuk meer beleving, wat het drankplezier alleen maar groter maakt.” Het assortiment wordt uitgebreid met bijzondere wijnen, pronkstukken in gedistilleerd als Single Malt Whisky, Cognac en Gin en bijzondere bieren van over de hele wereld. “De lijntjes liepen hier natuurlijk al voor met de wijnen, de bieren kunnen hier in transport mooi op meeliften. De goede service en de vriendelijkheid blijft natuurlijk als vanouds!”

Na de bouwvak wordt aangevangen met de derde en laatste fase. “Daarna kunnen we echt gaan genieten van een supergave slijterij. Tijdens de verbouwing blijven wij gewoon geopend en kun je zes dagen per week bij ons terecht. Doelstelling is om 1 oktober met de verbouwing klaar te zijn en feestelijk te kunnen heropenen met diverse instore activiteiten en stuntacties. Houd hiervoor deze krant en social media pagina’s goed in de gaten.

Meer berichten