<p>Willem, Michiel en Feddo.</p>

Willem, Michiel en Feddo.

Restaurant OONIVOO opent wijnwinkel: ‘Een van onze beloftes: kwaliteitswijn voor iedereen’

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Morgen is de feestelijke opening van OONIVOO Wines & More aan de Markt 21 in Uden, schuin tegenover het gelijknamige restaurant. Vinologen Feddo van Riel en Willem van den Brandt (in opleiding) nodigen je uit om in een onbevangen sfeer mooie wijnen voor thuis te leren kennen en te ervaren.

Marco van Bergen, eigenaar van restaurant OONIVOO, bracht Feddo en Willem bij elkaar. Sommelier Michiel van het restaurant maakt het vaste team compleet. Willem licht de connectie toe: “De winkel en het restaurant dragen dezelfde naam en liggen letterlijk op een steenworp afstand van elkaar. We zijn op een smakelijke manier aan elkaar verbonden. Zo vind je wijnen uit het restaurant terug in onze winkel.” Feddo: “En net als het restaurant is OONIVOO Wines & More heel toegankelijk. Dat is ook een van onze beloftes: kwaliteitswijn voor iedereen.”

Het grootste aanbod in de regio
Er is ook een webshop waar liefhebbers 24 uur per dag terecht kunnen. Het assortiment is het grootste van de regio. Maître-sommelier Martien van restaurant OONIVOO is betrokken bij de inkoop. “We hebben 1.500 wijnen op voorraad en je vindt er geen fles waar we zelf niet enthousiast over zijn. We hebben thuiswijnen vanaf 6 euro en in het geklimatiseerde deel van de winkel ligt een breed assortiment van exclusieve wijnen, waaronder wijnen uit het restaurant. Er valt dus echt iets te kiezen.”

Openingsweekend
Tijdens het openingsweekend staat het thema ‘open het verhaal’ centraal. Feddo legt dit concept uit. “Iedere wijn is en ontwikkelt anders, heeft een eigen verhaal. Ná de aankoop van de wijn begint jouw verhaal. Met ons thema en adviezen op maat voor wie dat wil, brengen we mooie verhalen bij elkaar.”

Meer berichten