<p>Het kaasmes wordt overgedragen.</p>

Het kaasmes wordt overgedragen.

Kaasmes van ‘t Kaashuis wordt doorgegeven

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | ’t Kaashuis aan het Mondriaanplein in Uden krijgt vanaf maandag 4 oktober een nieuwe eigenaar. Charles en Maria de Meijer gaan, na ruim 36 jaar ziel en zaligheid in ‘t Kaashuis te hebben gestoken, genieten van hun welverdiende vrije tijd. Op 3 oktober geven zij ‘het kaasmes door’ aan de nieuwe eigenaar: Johan Broeren.

Charles en Maria kijken met veel plezier terug op de afgelopen 36 jaar. Charles: “Mijn wens om een eigen winkel te beginnen heeft al mijn verwachtingen overtroffen: het leuke contact met klanten, de verhalen over en weer en het feit dat ik de mensen een goed advies kon geven, gaf mij elke dag weer een fijn gevoel. Voor ons was het dan ook belangrijk om de winkel over te dragen aan iemand met verstand van zaken én iemand die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft. In Johan hebben we de ideale opvolger gevonden.”

Johan Broeren
Johan Broeren (35) is een echte kaasliefhebber; hij komt uit een familie waar ‘geel bloed’ door de aderen stroomt en is nu de vierde generatie als ondernemer in de kaasbranche. Na een opleiding tot gastheer, 5 jaar verkoopervaring in een kaaswinkel (Heesch) en 5 jaar vertegenwoordiger voor een kaasgroothandel, is dit de perfecte volgende stap. Johan: “Voor mij is het een droom om een eigen kaaswinkel te beginnen. Het is een eer om al het goede werk van Charles en zijn team voort te zetten.” Zijn vrouw Inge zal het werk achter de schermen op pakken zodat Johan zich zoveel mogelijk op de winkel kan storten.

Klanten
Voor klanten van de winkel verandert er weinig. “Er staat een ander gezicht achter de toonbank, maar ik wil vooral mensen goed adviseren en mijn enthousiasme over kaas op hen overbrengen. Kom vooral langs om kennis te maken”, aldus Johan. Naast de velen soorten kaas zijn er ook vers gebrande noten, fijne vleeswaren, tapenades, olijven en diverse wijnen verkrijgbaar. ‘t Kaashuis in Uden is geopend van maandag tot en met zaterdag. Meer informatie is te vinden op www.kaashuisuden.nl.

Meer berichten