<p>Het blij en trotse team van Profile De Wilt.</p>

Het blij en trotse team van Profile De Wilt.

Profile De Wilt: hoogste klantwaarderingscijfer én beste winkelketen

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | De Udense fietsspecialist Profile De Wilt heeft het hoogst gemiddelde klantwaarderingscijfer van alle Profile’ de Fietsspecialist’ winkels in Nederland. Daarnaast eindigde de zaak aan de Violierstraat 13 ook nog op de eerste plek in de strijd om de titel ‘Beste Winkelketen van Nederland’. 

In de afgelopen maanden beoordeelden ruim 185.000 consumenten hun favoriete winkel, in deze editie van de jaarlijkse Beste Winkelketenverkiezing. Profile ‘de Fietsspecialist’ kwam niet alleen als winnaar uit de bus in de categorie fietsen, maar werd ook verkozen tot overall winnaar. De fietsspecialist scoorde zeer hoog op het gebied van deskundigheid, informatievoorziening, serviceverlening en behulpzaamheid. “In de ogen van de consument verdient Profile ‘de fietsspecialist’ de titel ABN-AMRO Beste Winkelketen van Nederland”, gaf de organisatie van de verkiezing aan. “Wij zijn super trots op deze waardering door onze klanten, daar doen we het allemaal voor”, vertelt Linda de Wilt van Profile De Wilt. “Ontzettend fijn als dit dan ook op deze manier zo gewaardeerd wordt. Dank aan al onze klanten! Wij hebben deze prijs in ontvangst mogen nemen en gaan met het hele team genieten van een uitje.”

Profile De Wilt
Profile De Wilt is al sinds 1937 de fietsspecialist van Uden en omgeving. Een echt familiebedrijf waar de klant centraal staat. Het grote assortiment elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, race- en kinderfietsen zorgen voor een passende fiets bij iedere wens. Ook voor onderhoud, reparatie, onderdelen en accessoires kun je hier terecht. Ultiem fietsplezier door uitstekende service, kwaliteit en vakmanschap.

Meer berichten