<p>Snollebollekes kerstballen bij Tuincentrum Coppelmans.</p>

Snollebollekes kerstballen bij Tuincentrum Coppelmans.

(Foto: )

Kerstballenlijn Snollebollekes exclusief bij Coppelmans

  •   keer gelezen   Zakelijk

OSS | Hang ik ‘m links of rechts? De kerstballen van Snollebollekes hang je natuurlijk door je hele boom. De nachtegaal van het zuiden heeft een exclusieve kerstballenlijn ontwikkeld, samen met Coppelmans. De ballen zijn verkrijgbaar in de winkels van het tuincentrum.

De kerstballen zijn natuurlijk rood en geel: de kleuren van Snollebollekes. Je koopt ze in setjes van vier. Met onmiskenbare teksten als ‘Ho Ho Ho… En Door’, ‘Kerstmis Nondeju!’, ‘Hang ‘m Erin’, ‘Leuke Kerstsfeer Wel’, ‘Beuk De Ballen Uit De Boom’ en ‘Van Links Naar Rechts’. “Gewoon een eigen kerstballenlijn, da’s toch niet normaal?!”, zegt Snollebollekes-ster Rob Kemps.

Exclusieve kerstbal
Wie zijn of haar kerstboom écht wil afmaken, schaft ook de exclusieve kerstbal in de vorm van Rob Kemps zelf aan. “Kun je mooi de hele tijd tegen mijn kop aankijken”, grapt hij. Ook prijkt op een setje ballen zijn geliefde stropdas.

Feestact
Dat Snollebollekes en kerst prima samengaan, werd vorig jaar duidelijk met de hit ‘Beuk De Ballen Uit De Boom’. Het wordt wel aangeraden dit advies niet op te volgen met de nieuwe kerstballen. Ze zijn namelijk van glas.
Snollebollekes is de populairste feestact van de Benelux, met meer dan 250 miljoen streams op YouTube en Spotify. Hij is bekend van hits als ‘Vrouwkes’, ‘Links Rechts’ en ‘Springen Nondeju’. Als eerste feestact ooit verkocht Snollebollekes inmiddels vijfmaal voetbalstadion GelreDome uit.

Meer berichten