Vacaturesite WerkinUden.nl verandert naam naar WerkinMaashorst.nl

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | WerkinUden.nl ondergaat een naamsverandering en heet vanaf januari 2022 WerkinMaashorst.nl. Daarmee gaat de vacaturesite die zich eerst enkel op gemeente Uden richtte, mee met de fusering van de gemeenten Landerd en Uden. De ‘nieuwe’ vacaturesite heeft tot doel om bedrijven gevestigd in gemeente Maashorst te koppelen aan werknemers uit de regio. Dat betekent: meer lokaal de krachten bundelen, een kortere reisafstand en veel voordelen voor werkgever en -nemer.

Luc Vaessen is oprichter van diverse regionale vacaturesites: naast de gemeente Maashorst ook van onder meer gemeente Meierijstad, Bernheze en Boxtel. Elk van deze vacaturesites richt zich op een volledige gemeente. Bedrijven uit de gemeente kunnen zich binnen vijf minuten registreren en daarna vacatures online plaatsen. De sites met maandelijks 20.000 unieke bezoekers, zorgen al jarenlang voor vele succesvolle matches op elk niveau, dienstverband én in elke branche.

Gratis voor werkzoekenden
WerkinMaashorst.nl biedt ruimte voor vacatures in een groter zoekgebied, waardoor werkzoekenden een groter lokaal vacature-aanbod te zien krijgen. Anderzijds trekt de vacaturesite door de nieuwe naam een breder regionaal publiek aan, wat dan weer de mogelijkheden voor bedrijven vergroot om een geschikte kandidaat te vinden. Voor werkzoekenden is het gebruik van de website en services gratis. Zij kunnen onder meer een JobAlert instellen, waardoor ze wekelijks de nieuwste vacatures in de regio ontvangen per e-mail, eventueel ook uit omliggende gemeenten.

WerkinMaashorst.nl
De gemeente Maashorst wil onder meer bekendstaan als dynamisch, toegankelijk, energiek en ondernemend. Luc Vaessen ondersteunt elk van die kernwaarden met zijn websites. Doordat WerkinMaashorst.nl zich richt op vacatures binnen een groter gebied dan WerkinUden, kunnen bedrijven nog beter een goede kandidaat vinden en hebben werkzoekenden ook meer kansen aan lokaal werk te komen. Dat betekent: meer ondernemen, meer dynamiek en altijd toegang tot een uitdagende baan of geschikte professionals uit de regio. Meer info: www.werkinmaashorst.nl.

Meer berichten