Jasper en Marloes in de zaak in de Drossaard. (foto: Henk Lunenburg)
Jasper en Marloes in de zaak in de Drossaard. (foto: Henk Lunenburg)

De Visscherie viert 5-jarig jubileum met visfestival

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | De Visscherie aan de Drossaard in Uden bestaat 5 jaar. Eigenaar Jasper Ketting-Olivier opende de viszaak in mei 2017 samen met zijn vriendin Marloes de Visscher. De Visscherie viert het 5-jarig jubileum deze maand middels een visfestival met een line-up van vistoppers, vol aanbiedingen.

De Drossaard was na de opening de tweede winkel van het Jasper en Marloes. Het stel runt ook nog een zaak aan de Galerij in het Udense centrum, die ze datzelfde jaar officieel van hun schoonouders overnamen. “Die 5 jaar zijn voorbij gevlogen”, blikt Jasper terug. “Er is in die tijd veel veranderd. Toen we de Drossaard overnamen, wilden we beide winkels dezelfde uitstraling en sferen geven. De winkel in het centrum is daarom voorzien van een nieuw terras, en ook de binnenkant heeft een metamorfose gekregen.”

Voor ieder wat wils
Klanten kunnen bij de Visscherie terecht voor een uitgebreid assortiment. Van verse vis tot salades, gebakken vis, maar ook complete maaltijden. “We zijn een viswinkel voor iedereen”, benadrukt Jasper. “De kwaliteit van onze producten staat voorop, alles is duurzaam en vers geproduceerd.” Er is dus voor ieder wat wils; van een lekkere haring tot een producten voor een uitgebreid diner. “Omdat we twee winkels runnen, is het vaak hard werken, maar dat voelt helemaal niet zo. We genieten er juist ook van. En natuurlijk doen we het niet alleen, we hebben een geweldig leuk en hardwerkend team!” De aanbiedingen van deze maand vind je ook in deze krant. Meer weten? Kijk dan op www.devisscherie.nl.

Meer berichten