Frans bij de droogkast met barbecuevlees in zijn winkel.
Frans bij de droogkast met barbecuevlees in zijn winkel.

Slagerij Knobbout aan Drossaard verloot Kamado barbecue

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Het is weer perfect barbecue-weer, en om het barbecue-seizoen goed in te luiden verloot Slagerij Frans Knobbout aan de Drossaard in Uden een gloednieuwe Kamado barbecue. “Het enige wat klanten hoeven doen is hun kassabon deponeren in de grote gele ton in onze winkel”, vertelt eigenaar Frans Knobbout. “Over 4 weken wordt uit alle bonnetjes een winnaar getrokken.”

Slagerij Knobbout is een echte barbecue-specialist. Naast een groot assortiment aan klein gemarineerd barbecue vlees, meer dan tachtig verschillende soorten, kun je er ook terecht voor grote stukken vlees. Deze worden opgeslagen in een speciale droogkast, die midden in de winkel staat. Hierin vind je onder andere short rib en Côte de Boeuf. “Allerlei varianten voor op de barbecue. De droogkast zorgt voor het rijpen van het vlees en een zachtere structuur. In de winkel kun je precies zien waar het vlees vandaan komt en hoe het gesneden wordt. Aan alle wensen wordt voldaan.” Ook zijn er complete barbecuepakketten beschikbaar, waarbij er de mogelijkheid is om het pakket thuis te laten bezorgen, met een barbecue, borden en bestek.

Knobbout
Bij Slagerij Knobbout staat de herkomst van de producten hoog in het vaandel. “Bij ons vind je alleen maar goede, eerlijke en verantwoorde vleesproducten. Het vlees wordt vanuit eigen huis bewerkt. We willen bij al onze producten een goed gevoel hebben. Daarom vind je in onze slagerij alleen maar producten waarvan wij achter de herkomst staan.” Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de acties kijk op de website www.knoubboutslager.nl.

Meer berichten