Bouw nieuw Sidekix-pand aan Energielaan begonnen

  •   keer gelezen   Zakelijk

UDEN | Een van de grotere zakelijke nieuwbouwprojecten in Uden is de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor van Sidekix aan de Energielaan in Uden. De sloopwerkzaamheden op het terrein, waar oude kantoren en hallen stonden, zijn afgerond en er is een start gemaakt met de bouw van de nieuwe bedrijfshallen. Planning is dat in februari van 2023 de bedrijfshallen operationeel zijn. Het gebouw voor het kantoorpersoneel volgt daarna. 

Door de snelle groei de afgelopen jaren werd het bedrijf gedwongen om te kiezen voor tijdelijke locaties op verschillende plekken in Uden. Zowel voor het faciliteren van extra werkplekken voor de collega’s én extra ruimte voor de opslag van goederen. Tjeerd Nijenhuis, CEO van Sidekix: “Met deze nieuwbouw slaan we twee vliegen in een klap. Het is goed voor het teamgevoel om samen weer op een locatie te zitten en we kunnen zowel kantoorplekken als de logistieke- en productieomgeving inrichten volgens de laatste inzichten.“

Sidekix
Sidekix is een logistiek marketing fulfilment bureau die de uitvoering van grote (veelal landelijke) marketing campagnes verzorgt. Tot de opdrachtgevers horen partijen als de Nationale Postcode Loterij, KPN, VriendenLoterij, Voetbal International en Swinkels Family Brewers.

Meer berichten