ADVERTORIAL

Highlight: De vele voordelen van droogbloemen

  •   keer gelezen   Zakelijk

Droogbloemen zijn duurzaam
Misschien wel een van de grootste voordelen van gedroogde bloemen is hun lange houdbaarheid. Wanneer ze commercieel behandeld worden, dragen ze bij tot een gemakkelijke en kwaliteitsvolle bewaring, gekoppeld aan de beste kleur. In essentie worden gedroogde bloemen voorafgegaan door hun reputatie van zeer duurzaam te zijn en ook het renderen naar een honderd procent natuurlijk product. Met andere woorden, het geeft een nieuwe en authentieke identiteit aan mensen. Gemiddeld kunnen gedroogde bloemen duren van een jaar tot tien jaar en meer voor bepaalde soorten. Ter vergelijking: verse bloemen verwelken in 5-6 dagen. Vandaar, als u op zoek bent naar een stellaire boeket en een langdurige regeling te creëren, is het altijd aangeraden om zo veel als gedroogde bloemen naast andere verse bloemen op te nemen om het te houden als een te bewaren die goede herinneringen aan speciale gebeurtenissen van het leven werpt.

Gedroogde bloemen in alle vormen, kleuren en maten
Net als verse bloemen zijn gedroogde bloemen verkrijgbaar in vele vormen, kleuren en maten. Van Nigella, Helichrysum, Delphinium, Rodanthe, rozen, acroclinium, Sanfordii en Echinops tot Lavendel, Avena, Triticum, Phalaris en Lagurus. Wij vertrouwen op ons eigen vermogen om toegevoegde waarde te geven aan de geïmporteerde natuurlijke picks door middel van een ethische toeleveringsketen. In eigen huis zijn we in staat om het product te verven (kleuren), te glitteren, te sneeuwen, te bevriezen, te parfumeren en te kruiden.

Ze vereisen geen water, helemaal niet
Als je een van de velen bent die van bloemen houdt, maar geen of minder geduld hebt om planten water te geven en te verzorgen, dan zijn droogbloemen de beste optie voor jou. Zoals de naam al doet vermoeden, gedroogde bloemen zijn in feite droog, en dus zouden ze nooit water nodig hebben of een extra behandeling om de vorm of grootte intact te houden.

Een perfecte keuze om elk evenement op te sieren
Als je een evenement wilt versieren, is de keuze voor verse bloemen meestal de meest gebruikelijke optie. Het belangrijkste probleem bij het versieren met verse bloemen is echter dat men dezelfde dag nog met de versiering moet beginnen, omdat verse bloemen kwetsbaar zijn als ze eenmaal geplukt of afgesneden zijn. Ze zien er een tijdje goed uit, maar drogen snel uit en verwelken, in tegenstelling tot gedroogde bloemen, die het droogproces al achter de rug hebben en dus hun natuurlijke uitstraling behouden, ongeacht de dag waarop u ze wilt gebruiken. Bij het versieren van een evenement kunt u dus een paar dagen eerder plannen en de ruimte versieren met droogbloemen, en een paar uur voor het evenement begint kiezen voor verse bloemen. Voor een bloemen verjaardag zijn droogbloemen bijvoorbeeld uitermate geschikt

Gedroogde bloemen voor alle seizoenen
Omdat we onze droogbloemen verven, kunnen we voortdurend trendy en seizoensgebonden kleuren leveren. Ons grote assortiment droogbloemen stelt ons in staat om het hele jaar door droogbloemen beschikbaar te stellen, hoewel ze alleen in de zomer bloeien.

Meer berichten