JB Administratie & Advies: betrokken en persoonlijk

  •   keer gelezen   Zakelijk
ZEELAND - Je administratie uit handen geven doe je niet zomaar. Daar zoek je een betrouwbare en deskundige partner voor. Iemand die met je meedenkt, de financiële zorg professioneel van je overneemt en exact weet wat ze moet doen om jouw kosten zoveel mogelijk te beperken.

[image=296790]

Na twintig ervaring in het vak heeft Jolanda van den Berg in oktober 2013 besloten om te starten met JB Administratie & Advies. Vanuit haar kantoor in Zeeland kan ze op haar manier werken: betrokken en persoonlijk. Deskundig, met korte lijnen en altijd dezelfde contactpersoon. “Accountancy staat bekend om strakke pakken en pittige facturen. Termen die mij in de onderneming niet thuis horen”, vertelt Van den Berg. “Het gaat ondernemers in deze tijden niet voor de wind. Daarbij horen geen torenhoge uurtarieven van de accountant. Ik sta niet boven de klant maar naast de klant en leg in gewone mensentaal uit wat de fiscale en financiële regels betekenen voor hun onderneming en hun persoonlijke situatie. Ik vind het belangrijk dat de klant zich thuis voelt en alle vragen durft te stellen. Een belangrijke kernwaarde daarbij is ‘vertrouwen’."

Informatie
Ook particulieren kunnen terecht bij JB Administratie & Advies voor hun belastingaangiften en belastingadvies. Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: (06) 129 08 249 of mail naar . Kijk voor meer informatie ook op http://www.jb-administratie.nl.
Meer berichten