Vijf jaar Curves in Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN - Het Curves fitnessconcept van dertig minuten wordt steeds bekender in Uden. Op 18 januari 2010, midden in de economische crisis, opende het bedrijf haar deuren.

[image=297062]

Met groot enthousiasme en veel doorzettingsvermogen werd er aan de weg getimmerd om er een club van te maken waar vrouwen snel, leuk en veilig kunnen sporten. In de club wordt een sfeer gecreëerd van gezelligheid en betrokkenheid. Dit door middel van ludieke maar ook met serieuze acties.
Curves zet zich in voor de voedselbank en voor onderzoek naar borstkanker. Ze organiseert in het voorjaar een bootcamp buitenshuis, en er loopt elk jaar een grote groep vrouwen mee in de avondvierdaagse. Binnenshuis worden er ook verschillende acties georganiseerd. Dit om leden uit te dagen regelmatig te komen trainen.
Het fijne van het Curves-programma is dat deelnemers altijd begeleid en gemotiveerd worden door een van de coaches die deelnemers bij iedere training opnieuw uitdagen. Of deelnemers nu meer energie willen krijgen, af willen vallen, lekkerder in hun vel willen zitten of herstellen na een blessure of operatie: het kan allemaal bij Curves.
Naast het sportprogramma heeft Curves een voedingsprogramma, wat gecombineerd wordt met de dertig minuten fitnesstraining en deskundige begeleiding. Met wekelijks een weegmoment en een bijeenkomst met interessante onderwerpen over voeding zorgen de coaches ervoor dat de goede voornemens niet blijven bij een voornemen.
Curves nodigt vrouwen in Uden uit om in 2015 eens binnen te lopen in de vernieuwde club en te informeren naar het succesvolle concept. Omdat Curves Uden haar eerste lustrum viert, kunnen nieuwe leden in de maanden januari en februari voor maar vijf euro lid worden. Het gemotiveerde Curves-team staat klaar voor het geven van informatie en uitleg. Curves Uden is gelegen aan de Losplaats 8. Telefoon (0413) 27 02 90.

[image=297061]

[image=297060]












Meer berichten