Opening flagship store Luxebedden.nl

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN - Slaapspecialist Luxebedden.nl viert feest want de eerste Luxebedden.nl flagship store van Nederland is geopend in Uden. De oude winkel aan de Liessentstraat is ingeruild voor een anderhalf keer zo groot pand, gelegen aan Woonboulevard Uden op Industrielaan 10. Om de opening te vieren zijn er de komende periode verschillende acties en aanbiedingen.

[image=313564]

Wanneer je de nieuwe flagship store binnenstapt word je welkom geheten in een ronde ruimte waar verschillende boxsprings staan opgesteld zoals van het merk Romantovich. Vervolgens loop je door een langwerpig gangpad met aan weerzijdes mooi opgemaakte bedden en boxsprings en kun je de rest van de enorme winkel ontdekken. De winkel heeft een oppervlakte van ruim 1.600 vierkante meter en biedt een compleet assortiment op het gebied van slaapcomfort. De producten zijn per merk opgesteld en er zijn aparte units in de winkel waar je kunt kiezen uit losse matrassen en beddengoed.

[image=313563]

Groei
Ruim vijf jaar geleden opende Luxebedden.nl haar eerste fysieke winkel in Uden. Volgens directeur Erik Diks was het nu het juiste moment om uit te breiden. "We zijn de grootste online webshop van Nederland op het gebied van bedden en accessoires en we groeien nog steeds. Onze enorme online collectie willen we ook laten zien in onze winkels. De nieuwe winkel is gevestigd op een prachtige locatie direct aan de rotonde Industrielaan – Liessentstraat waar wij voldoende ruimte hebben om alle mogelijkheden te laten zien op het gebied van slapen. Je kunt je uitgebreid laten informeren en adviseren door onze kundige slaapadviseurs en op je gemak proefliggen op onze bedden en boxsprings".

Flagship store
Luxebedden.nl heeft fysieke winkels in Uden, Delft, Emmen, Utrecht, Weert en Zaandam. Er is bewust gekozen om van de Udense winkel de eerste flagship store te maken. Diks: "We zijn ooit met Romantovich begonnen in Uden. Uden staat ook wel bekend als de bedden-hoofdstad van Nederland en van hieruit is ons succes ontstaan en we vinden dat we onze roots trouw moeten blijven." Later dit jaar wordt de winkel in Utrecht ook verbouwd tot tweede flagship store en wordt in Breda de zevende winkel geopend.

[image=313562]

Gratis
Volgens Diks is Luxebedden.nl een totaalaanbieder op de slaapmarkt. "We hebben boxsprings, lattenbodems, ledikanten en een breed opgezette matrassenstudio. Daarnaast verkopen we ook kasten, bijmeubels, beddengoed, kussens en andere accessoires. Eigenlijk hebben we bijna alles wat je op de markt kunt vinden, in alle prijsklassen. Dat betekent dat je bij ons dus altijd slaagt." Luxebedden.nl staat bekend om haar expertise en service. Bezorging en montage is gratis, er is 90 dagen omruilgarantie op matrassen en de gespecialiseerde slaapadviseur in de winkels geven je gericht en persoonlijk advies.
In de nieuwe winkel wordt een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende merken. Zo hebben bijvoorbeeld de merken Mérens, Jensen en Velda elk een eigen studio. "Door verschillende merkenstudio's in te richten willen we sfeer en beleving creëren die bij dat merk past", vertelt Diks.

De flagship store van Luxebedden.nl in Uden is iedere dag open. Om de opening te vieren ontvang je zowel online als in de flagship store 30% korting op geselecteerde boxspringmodellen. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op https://www.luxebedden.nl/.

[image=313566]
Meer berichten