Nominatie Wijnhuis Uden ‘Slijterij van 2012'

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN - Wijnhuis Uden is een van de tien genomineerden voor ‘Slijterij van het Jaar 2012’. Op 10 september, tijdens de Dranken&Pakket Expo, de grootste beurs voor slijterijen in Nederland, wordt bekend gemaakt wie de titel mag dragen.

[image=218934]

Wijnhuis Uden is natuurlijk zeer trots dat het zich mag scharen met de tien beste slijterijen van Nederland. Het werd door de jury vooral aangeprezen vanwege het ruime en goede assortiment dat zeer representatief wordt gepresenteerd. Ook onderscheid Wijnhuis Uden zich door een goed team, een uitstekende service, een goede locatie en op een juiste manier goede promoties neer zetten. Verder werd ook nog even gewezen op de interactieve service van drankenvoorjefeestje.nl, een leuk extraatje.

[image=218935]

Tot aan de bekendmaking op 10 september kunnen de genomineerden bezoeken verwachten van mysteryguests en juryleden, welke uiteindelijk bepalen wie de winnaar wordt. De verkiezing wordt voornamelijk gehouden om de gehele slijtersbranche een positieve uitstraling te geven en de consumenten duidelijk te maken over de verantwoordelijke rol van de slijter met betrekking tot de verkoop van alcohol. Zie ook www.wijnhuisuden.nl.

[image=218936]
Meer berichten