Afbeelding

Restaurant Samen opent deuren

Zakelijk 75 keer gelezen
UDEN – Thijs van Helvoort en Anne Biemans openen donderdagavond hun nieuwe restaurant Samen aan de Prior van Milstraat. Restaurant Samen is gevestigd in het pand waar voorheen Sassafraz zat.

[image=173481]

“Met onze kaart zitten we aan de top van het middenklasse-segment”, vertelt Thijs van Helvoort, die zijn sporen in de horeca al heeft verdiend. Hij werkte jarenlang eerst bij Tante Pietje en later bij De Baron. “De keuken is het best te omschrijven als Frans internationaal. Elk seizoen maken we een nieuwe menukaart, steeds met seizoensgebonden streekproducten. Dit is natuurlijk een mooi en lekker begin met het aspergeseizoen en mooi, jong vlees.”
De menukaart biedt de gasten van ‘Samen’ verschillende mogelijkheden. “Je kunt bij ons gewoon à la carte eten, maar we bieden ook menu’s van verschillende gangen tegen vaste prijzen. Daarbij kan de gast de grootte van de porties bepalen.
De inrichting van restaurant Samen is warm en familiair. “We creëren hier de sfeer van lekker thuis met vrienden eten, drinken, koken en kletsen. Onze gasten krijgen ook de tijd om te genieten. Zie het als een sfeervolle avond thuis, maar dan buiten de deur. Een avondje uit met de luxe service van een restaurant.”
Restaurant Samen aan de Prior van Milstraat 35 is tot en met september dagelijks open vanaf 17.30 uur. Vanaf september gaat het restaurant één dag in de week dicht.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant