Afbeelding

Restaurant Humphrey's opent donderdag

Zakelijk 1.040 keer gelezen
UDEN - Restaurant Humphrey’s opent donderdag de deuren in één van de meest karakteristieke pand van Uden. Het restaurant is gevestigd aan de Boekelsedijk, in de monumentale boerderij aan de rand van het sportpark. Vroeger waren hier achtereenvolgens De Druiventros, Helianthushof en Het Gesprek gevestigd.

[image=94280]

Humphrey’s is een landelijke restaurantketen. In Uden wordt morgen de zestiende vestiging geopend. De vijftien huidige vestigingen van Humphrey’s Restaurant bevinden zich allemaal in de grote steden. Het restaurant in Uden is de eerste van Humphrey’s die in een landelijke omgeving wordt gevestigd. Eigenaar Theo van Lith, die ook de scepter zwaait over Humphrey’s in Venlo, kijkt uit naar de opening in Uden. “Deze locatie aan de Boekelsedijk is uniek. Midden in het sportpark. Ook het grote terras is mooi. We bieden ook faciliteiten voor bruiloften en partijen en speelmogelijkheid voor kinderen.”
Humphrey’s staat bekend om de uitstekende kwaliteit van de gerechten, terwijl de prijs voor iedereen toegankelijk is. De formule van Humphrey’s is in alle vestigingen identiek. Voor 22,50 euro krijg je een driegangen-menu, waarbij je kunt kiezen uit acht voor-, hoofd- en nagerechten. De kaart wisselt elke twee maanden. “Deze formule is door veel restaurants gekopieerd, maar Humphrey’s heeft het in 1989 in Nederland geïntroduceerd. In Nijmegen was dat”, vertelt Theo van Lith. De keuken van Humphrey’s is elke dag open van 17.00 tot 22.00 uur. “En op vrijdag en zaterdag tot 22.30 uur. Daarnaast gaan we op zondag al om 12.00 uur open. Tot 17.00 uur hebben we dan een speciale lunchkaart met speciale, lichte lunchgerechten. Alle gerechten worden hier vers bereid in onze keuken”, vertelt Theo van Lith.
De vijftien huidige restaurants van Humphrey’s variëren in grootte van 70 tot 320 zitplaatsen. Het restaurant aan de Boekelsedijk in Uden beschikt over 150 zitplaatsen binnen en ook nog eens ruim 150 zitplaatsen op het buitengewoon fraai aangelegde terras. Zowel beneden als op de eerste verdieping zijn er ook nog zaaltjes die gehuurd kunnen worden, voor bijvoorbeeld bruiloften, recepties en andere feestelijke gelegenheden.
Meer informatie is te vinden op www.humphreys.nl. Reserveren bij Humphrey’s kan telefonisch: 0413-260101.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant