Living for All breidt fors uit

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN – Nauwelijks anderhalve maand na de opening gaat de woonoutlet Living for All in Uden al fors uitbreiden. Er komt 2.000 vierkante meter bij; 1.000 meter op de eerste verdieping en nog eens 1.000 meter achterin. “Alles is al verhuurd”, laat Pieter van Vught van Living for All weten.

[image=123427]

Met de uitbreiding groeit Living for All van 60 naar 80 winkels onder één dak. De verbouwing is al in volle gang. Op maandag 1 februari worden de nieuwe ruimtes in gebruik genomen.
“Met de uitbreiding in ruimte wordt ook het assortiment flink groter. Er komen straks fitness-apparaten, jacuzzi’s, vloer- en wandtegels en deuren. We zijn ook in gesprek met autobedrijven. Het is de bedoeling dat zij hier straks staan met hun kleine modellen”, vertelt Van Vught. “En wat echt uniek is, we gaan échte kunst verkopen. Een groothandel die ook aan galeries levert, komt hier met een winkel van 100 vierkante meter, met kunst van gerenommeerde kunstenaars. Kunst van 200 tot vele duizenden euro’s. Daar kan bijvoorbeeld ook een echte Picasso bij zitten.”
Na de uitbreiding verandert de routing. Bij binnenkomst ga je eerst via de trap naar de eerste verdieping. Via een brede trap kom je vervolgens in de grote hal.

Succes
De woonoutlet is sinds de opening op 12 november een doorslaand succes. Van Vught: “We hebben in de eerste maand 50.000 bezoekers gehad, waarvan 20.000 in het openingsweekend. Dit zou betekenen dat we in het eerste jaar 400.000 bezoekers kunnen verwachten. Maar dat zal wel meer worden, door de uitbreiding in ruimte én assortiment.”
Living for All trekt bezoekers uit de verre omtrek. “We adverteren in heel Brabant, Gelderland en zelfs in Duitsland”, licht Pieter van Vught toe. “Ook de animo van winkels en groothandels is enorm. De aanvragen blijven binnenstromen.”
Pieter van Vught hoopt dat Living for All vanaf 2011 elke zondag open kan zijn. “Nu is nog vastgelegd dat we 12 zondagen per jaar open mogen. Ik hoop dat dat verandert. In elk geval komt er ook een webshop, dus een digitale Living for All. Daar kunnen alle winkeliers in onze outlet zelf huin assortiment plaatsen.”
Living for All is gevestigd aan de Industrielaan in Uden.
Meer berichten