Nobru: 'Blijf zitten waar je zit en verroer je niet'

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | 'Blijf zitten waar je zit, verroer je niet, houd je adem in en stik niet.'
Het liedje waarmee men in de kindertijd verstoppertje speelde, zegt het helemaal: wie zich verstopt en niet beweegt, loopt het risico te verstikken. Het wordt tijd om adem te halen, te bewegen en zich niet langer te verstoppen. De kansen op de arbeidsmarkt liggen nagenoeg voor het oprapen.


[image=315009]

De recessie is voorbij. Tijd om nieuwe stappen te zetten. Nobru biedt werkzoekenden de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en te groeien. Om zich te verdiepen en de persoonlijke en financiële vooruitzichten te verbeteren.

Grijp nu de kans
Op jobboards, websites en in vakbladen ziet men sinds kort steeds meer vacatures voorbij komen. Besef dat er ook vacatures zijn die niet worden gepubliceerd. Nobru kent ze en vertelt daar graag meer over. Over de boeiende bedrijven die nieuwe kansen bieden en hoe men die kansen kan grijpen. Hoe men in een nieuwe werkkring de kennis kan verdiepen en vergroten en een volgende stap in de loopbaan kan maken. Grijp die kans. Verstop je niet, maar pak de telefoon en neem vandaag nog contact met Nobru op.

Nobru
Nobru is een Werving- & Selectiebureau voor technisch personeel op mbo-, hbo- en wo-niveau.
Nobru adviseert en bemiddelt technici bij het zoeken naar een tijdelijke of duurzame baan, binnen alle technische vakgebieden. Neem voor meer informatie contact op met Nobru Technisch Personeel B.V., Rondweg 73 in Uden, telefoon: (0413) 24 36 10, e-mail: info@nobru.nl of kijk op www.nobru.nl.
Meer berichten