Meet & Greet met twee jonge 'helden' in Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Bij John Vermeulen Fietsplezier in Uden op zaterdag 10 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur is er een Meet & Greet met Jilt van Schayk en Teun Meulepas. Zij zijn oprichters van de Building Bridges Foundation. Hiermee zetten zij zich in voor het belang van jongeren om zich beter te kunnen profileren binnen de Verenigde Naties en zo een grotere bijdrage te kunnen leveren aan de totstandkoming van beleid binnen deze organisatie. Volgens John Vermeulen Fietsplezier kunnen ze gerust helden genoemd worden

[image=315466]

De twee jongens kwamen op het idee om gezamenlijk van Amsterdam naar Kaapstad te fietsen, waarbij ze in de twintig landen die ze aandeden nationale projecten bezochten die voor en door jongeren uit dat land waren georganiseerd. Ze kregen de kans om met deze jongeren te praten over hun toekomstperspectief en welke veranderingen er zouden moeten plaatsvinden om dit perspectief te verbeteren. Toen John Vermeulen van dit initiatief hoorde, besloot hij meteen om deze fietsfanaten een steuntje in de rug te geven en bood aan ze te sponsoren. Want voor zo’n fietsreis van duizenden kilometers is het natuurlijk wel van belang dat je beschikt over het beste materiaal en de juiste kleding. En laat dat nu net zijn specialisme zijn.

John Vermeulen Fietsplezier
John Vermeulen Fietsplezier Uden is namelijk niet voor niets vorig jaar uit meer dan 2100 deelnemende fietswinkels verkozen tot Beste Tweewielerwinkel van Nederland. Zijn bedrijf staat sindsdien met ook landelijk bekend als dé specialist op het gebied van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft. De winkel is een fietswereld op zich en heeft voor elk wat wils; van alle merken (elektrische) fietsen en fietsattributen tot fietsverzekeringen, financiering, verhuur, reparatie en zelfs fietsvakanties.
John Vermeulen wil zijn enthousiasme voor het initiatief van Jilt en Teun graag delen en nodigt iedereen daarom van harte uit om op zaterdag 10 oktober tussen 10.00 uur en 12.00 uur kennis te komen maken met deze, volgens hem, jonge helden en te luisteren naar hun inspirerende verhalen over deze bijzondere reis, hoe het ze verging tijdens de VN conferentie in New York waar ze hun resultaten aan onze wereldleiders hebben mogen presenteren, en natuurlijk om de indrukwekkende foto’s te bekijken die ze onderweg hebben gemaakt.
Meer berichten