Proef & Zien dagen bij Optiek van Hout

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Optiek van Hout in Uden houdt dit weekend wederom hun Proef & Zien dagen. Vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober is iedereen welkom om onder het genot van een hapje en een drankje diverse collecties monturen te bekijken en te passen. De voordeelactie met computer-, zonne- en outdoorbrillen loopt nog tot eind november.

[image=315628]

In dit feestelijke weekend zijn er verschillende vertegenwoordigers aanwezig met een zeer uitgebreide collectie. Naast het gebruikelijke aanbod zijn onder andere de merken Kinto, Woow, Fleye en Kosby & Son dit weekend extra vertegenwoordigd. Dat betekent dat ze hun gehele assortiment aan brillen kunnen tonen. De hapjes worden verzorgd door Vita Vesta.
De kwalitatieve brillenglazen van Essilor, zoals het originele Varilux glas, zorgen voor een optimaal kijkcomfort, de hele dag door. "Toch weten we dat sommige situaties vragen om een bril met specifieke eigenschappen. Je draagt bijvoorbeeld ook speciale schoenen als je gaat sporten. Ervaar nu het betere zicht van de speciale multimedia, outdoor of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik. Bij aanschaf van een volledige bril, ontvangt u deze tweede bril voor de helft van de prijs. Kortom, het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij uw vertrouwde Udense opticien", aldus Optiek van Hout. Voor meer info kijk op www.vanhoutopticien.nl.
Meer berichten