Feest-12-daagse Coppens

  •   keer gelezen   Zakelijk
VOLKEL | De verbouwing bij Coppens Warenhuis is klaar. Dit is een reden om feest te vieren. Al drie generaties is het bedrijf in handen van familie Coppens. Dankzij een steeds groeiende klantenkring is het gegroeid tot wat het nu is. De zaak is al bijna 45 jaar een begrip in de regio. In de loop der tijd is de winkel gegroeid tot 10.000 vierkante meter met ongeveer 25 medewerkers.

[image=315711]

Door de jaren heen is er toch wel veel veranderd. Het dorpse gevoel in het warenhuis blijft, maar Coppens gaat ook met de tijd mee. Zo is internet niet meer weg te denken in deze tijd, een website met webshop hoort hierbij. Dit betekent weer een groei voor Coppens Warenhuis.
In september 2014 is de zaak gestart met een grote verbouwing. Nu, een jaar later, zien we veel veranderingen. Er zijn kantoren vernieuwd en bijgekomen zodat er fijn gewerkt kan worden.
Maar ook klanten zullen de verschillen zien. Als je bij Coppens het parkeerterrein op rijdt, zien bekende klanten meteen dat de hele voorgevel een nieuwe look heeft gekregen. De seizoenshal heeft een ruimere indeling gekregen. Op de eerste etage is de meubel- en verlichtingsafdeling compleet vernieuwd. Er is een nieuw aanbod te vinden in verschillende moderne stijlen. De vloer van vinylstroken komt natuurlijk uit eigen collectie.
Ook de koffiehoek heeft een complete metamorfose gehad, het enige dat hier hetzelfde is gebleven, is dat het lekkere kopje koffie gratis blijft. Tijdens de feest-12-daagse krijgt men hier ook nog extra wat lekkers bij.

Assortiment
Het standaard assortiment van Coppens Warenhuis bestaat uit speelgoed, huishoudelijke artikelen, fitness, meubelen, vloeren, woonaccessoires en verlichting. Maar Coppens is ook sterk in seizoensartikelen. Voor velen zijn Coppens vuurwerk, Coppens Tuinmeubelen of Coppens Carnaval zeker niet onbekend. Twee speciale seizoenshallen worden een paar keer per jaar omgebouwd. Voor de grote carnavalscollectie komen klanten uit de hele regio. Oktoberfest en Halloween gaan hieraan vooraf. Op dit moment is in de grootste seizoenshal een sfeervolle kerstshow te vinden.
Een bezoek aan Coppens Warenhuis is leuk in elk seizoen. Door het grote en wisselende assortiment is er van alles voor iedereen van elke leeftijd.

Groei
Coppens weet heel goed dat deze groei tot stand is gekomen dankzij alle klanten. Is iemand al klant? Dan is die persoon uitgenodigd om te kijken naar alle veranderingen. Of is iemand nog nooit bij Coppens geweest? Dan moet die persoon eens kijken wat het allemaal te bieden heeft. Er zijn extra veel leuke acties te vinden in het warenhuis.
Bovendien krijgt elke klant bij aankoop vanaf 50 euro een kaartje voor dierenpark Zie-Zoo in Volkel gratis, maximaal twee kaartjes per klant. Zondag 18 en 25 oktober is Coppens Warenhuis extra open van 12.00 tot 17.00 uur.
Meer berichten