'Wat een mens verzint, wordt door ons gemaakt'

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Van dakramen tot vloeren en van het maken van kasten tot het plaatsen van trappen en tuinhuizen: bij HUBO/Maatwerk Uden aan de Bitswijk 14a kan de prijsbewuste doe-het-zelver met oog voor kwaliteit voor alles terecht. Eigenaar Martien Kuijpers neemt samen met zijn vrouw Elly alle zorgen uit handen. Recent heeft het pand van HUBO/Maatwerk Uden een metamorfose ondergaan, waardoor klanten nu nog beter geholpen kunnen worden.

[image=315953]

De verscheidenheid van artikelen en diensten die HUBO/Maatwerk Uden kan leveren is groot, maar één ding hebben ze volgens Kuijpers gemeen: "We leveren kwaliteit. Wat dat betreft doen we het anders dan prijs-/kwaliteitverhouding, want wij hebben juist kwaliteit-/prijsverhouding. Bij ons is dat omgedraaid. Je betaalt ergens voor, maar dat doe je wel voor kwaliteit. We zijn dus niet duur. De producten die we hebben zijn van topkwaliteit en alles wat we zelf doen is maatwerk." Bij HUBO/Maatwerk Uden wordt naar de wensen van de klant gekeken en alles wat zelf wordt gefabriceerd, is geen seriewerk. "Van alles wat we maken, maken we er maar één. Of de klant moet er meer van willen, natuurlijk. We werken heel bewust samen met de klant en luisteren naar de wensen. Daarnaast geven we advies. En wat ook fijn is: de prijs is vooraf al bekend en zal achteraf niet ineens anders zijn."

Projecten
De afgelopen tijd is HUBO/Maatwerk Uden aan de slag geweest met enkele projecten. Zo heeft het de volledige kantoorinrichting van een bedrijf aan de Velmolenweg in Uden voor zijn rekening genomen en datzelfde gaat op voor de inrichting van een winkel in Arnhem. Bij een tennisvereniging in Uden heeft het een bar gebouwd terwijl het ook bij iemand een groot tuinhuis van 12 bij 4 meter heeft gebouwd. Volgens Kuijpers tekenen de gegeven voorbeelden de veelzijdigheid van HUBO/Maatwerk Uden. "We doen, naast in onze werkplaats werken en producten verkopen in de winkel, dus ook veel buitenwerk. Zo richten we heel veel appartementen in. Mensen kunnen wat dat betreft voor alles terecht. Hier kun je komen voor een laminaatvloer, een schuifkast en een binnendeur, terwijl je daarvoor ook bij drie winkels langs zou moeten gaan. Dat hoeft dus niet, want wij hebben dat in huis. Ook het meten en plaatsen doen wij. Dat is onze kracht. En als iets er niet is, dan maken we het zelf. Dat geeft ons ook de mogelijkheid om snel te schakelen en om scherp te blijven. We maken immers nooit hetzelfde. We zeggen weleens: wat een mens kan verzinnen, wordt door ons gemaakt." Naast de interieurinrichting van appartementen en dergelijke, is HUBO/Maatwerk Uden ook in te zetten voor de interieurinrichting van het bedrijfsleven en van scholen.

Metamorfose
Recent heeft het pand van HUBO/Maatwerk Uden een metamorfose ondergaan. Van de vloer tot aan het plafond: alles is onder handen genomen. De winkel is uitgebreid en ook de werkplaats heeft een opknapbeurt gehad. "Ik vind de winkel de presentatie van de werkplaats", aldus Kuijpers. "Maar aan de andere kant moet het werk achter ook de winkel versterken. Bij ons is dat het gevoel." Kuijpers noemt de aanpassingen aan het pand een 'constant proces': "Toen we hier elf jaar geleden kwamen, was het pand eigenlijk 'op'. Dus zijn we aan de slag gegaan. Vervolgens hebben we vier jaar geleden hier besloten de boel écht op te frissen, met dit als gevolg. De reacties zijn super. Veel klanten komen hier met verbazing binnen, er is veel veranderd. Wat dat betreft gaan we tegen de stroom in, we investeren in ons bedrijf." Toch is Kuijpers nog niet klaar. Op dit moment is het bedrijf volop bezig met het bouwen van een loods achter het pand en dat is medio januari/februari klaar.

Presentaties
Door de verbouwing kan HUBO/Maatwerk Uden nu nog meer laten zien wat het in huis heeft. Zo zijn er de nieuwste presentaties van enkele producten zoals Rainbow zonweringen, Balterio laminaatvloeren, PVC klikvloeren, horren van Toppoint en de nieuwste schuifdeuren. Daarnaast is het bedrijf de enige dealer van SIGMA (verf) voor de particulier in Uden. "De kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Vooral in de details kun je een groot verschil maken. Daar gaan we voor."

Contactgegevens
Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op de website www.maatwerkuden.nl. Telefonisch kan er contact worden opgenomen via (0413) 33 06 35 en mailen kan hubo@maatwerkuden.nl. Van maandag tot en met donderdag is de zaak open van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur. Zaterdag is het open van 09.00 tot 17.00 uur.

[image=315955]

[image=315956]

[image=315957]
Meer berichten