Fabulous 90's met Halloween Edition

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Fabulous 90's beleefde vorig jaar een geweldige eerste editie in een uitverkocht Evenementencentrum Uden. Een tweede grootschalig ninetiesfeest kan daarom niet uitblijven. Op zaterdag 31 oktober om 20.00 uur begint Fabulous 90's Halloween Edition met in de line-up T-Spoon, Party Animals, Nakatomi, Vengaboys, Paul Elstak het Fabulous 90's DJ team en Mr Balls.

[image=316097]

Uitverkocht én uitzinnig, dat was Fabulous 90's vorig jaar. "Bij het eerste optreden stonden de bezoekers meteen met hun handen in de lucht", vertelt Hans Heeren van de organisatie die stond als een huis. "De mensen waren allemaal dik tevreden." Fabulous 90's gaat verder op de ninetiestoer en voegt er dit jaar nog een tint aan toe met de Halloween Edition. Een decor van 28 meter breed is in de maak. Het wordt een verrassing met 'een hoog Efteling-gehalte', vertelt Jos van de Geer:
"Het heeft ook een schimmendoek, danskooien die er half uit komen en drie ledschermen waarvoor we visuals hebben laten maken." Ook speciaal gemaakt zijn de broekjes en truitjes van de danseressen. "Met ons logo erop, want die danseressen worden vaak gefotografeerd", lacht Hans.

Meezingen
De meeste belangstelling gaat natuurlijk uit naar de artiesten met hun hits uit de jaren negentig. "Het gros van de mensen zal alles mee kunnen zingen", vertelt Hans. "Tussendoor draaien we brede ninetiesmuziek met naast dance ook rock of Nederlandstalig. Het blijven wel meezingers als Narcotic, Smells like teen spirit, Jump around en andere hits die je ook in discotheken hoort."
Gezelligheid staat natuurlijk ook voorop bij het publiek dat gemiddeld rond 35 jaar is. "Vaak mensen die niet elke week meer op stap gaan", weet Jos. "Maar als ze gaan, dan gaan ze voor een goeie!" En, met duizenden bezoekers is Fabulous 90's niet alleen qua muziek een feest der herkenning.
"Het is een groot evenement waar je veel bekenden ziet. Sommigen noemen het een reünie, maar ook jongeren vinden het vet. Ze kennen de muziek van Het Foute Uur van Q-music waar ook veel nineties gedraaid worden."

DJ-team
Fabulous 90's is niet alleen een evenement geworden, maar ook een DJ-team dat te zien was op onder meer FestyLand en 7th Sunday met danseressen, MC en Mr Balls. "Het publiek gaat helemaal los tijdens onze show", lacht Jos die dan zorgt voor de gadgets en confetti in de zaal, zo ook op de Halloween Edition. "De nineties blijven voorlopig wel, want daar denken mensen graag aan terug."

Fabulous 90's Halloween Edition, zaterdag 31 oktober om 20.00 uur in Evenementencentrum Uden aan de Hockeyweg in Uden met T-Spoon ( 21.00 uur), Party Animals (22.00 uur), Nakatomi (23.00 uur), Vengaboys (23.45 uur) en Paul Elstak (01.00 uur).
Tussen de optredens door zorgt het Fabulous 90's DJ team met Mr Balls voor de ninetiessfeer. Kijk voor alle info op www.fabulous90s.nl.
Meer berichten