Practicom neemt NETonline over

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Het Udense automatiseringsbedrijf Practicom is de trotse nieuwe eigenaar van het Veghelse NETonline; een Internetservice bedrijf dat in 1997 werd opgericht door Theo Moorman en zijn vrouw Janine. De officiële overdracht vond 1 november plaats.

[image=316415]

Practicom ontzorgt haar klanten sinds 1985 op het gebied van ICT in de breedste zin van het woord; hardware, software, beheer, beveiliging, online werken, website ontwikkeling en VOIP. Het team bestaat uit zo'n 25 enthousiaste professionals die er alles aan doen om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.
De visie van Practicom is dat ICT zich aan de wensen van de klant moet aanpassen, niet andersom.
"Wij zijn verheugd om de activiteiten van NETonline voort te kunnen zetten. NETonline biedt kwaliteit, persoonlijkheid, servicegerichtheid en een eerlijk advies aan haar klanten, zoals wij dat ook al jaren doen", aldus eigenaren Martin Spaans en Rob ter Borg.
Met de overgenomen diensten verbreedt Practicom haar horizon op het gebied van hosting en website ontwikkeling. De diensten van NETonline blijven voor de loyale en tevreden klanten beschikbaar en de opgebouwde techniek en kennis blijft behouden.
Door de fusie biedt Practicom de huidige en nieuwe klanten één aanspreekpunt voor al hun ICT vraagstukken.
Meer berichten