Magazijnshoppen bij Beter Bed

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Voor het eerst in de historie zet Beter Bed de deuren van haar magazijn open voor een heuse magazijnverkoop. Er wordt plaats gemaakt voor nieuwe collecties, waardoor bezoekers profiteren van hoge kortingen tot wel 80 procent op onder andere boxsprings, ledikanten en matrassen. "We vinden dit een mooie manier om bedden uit vorige collecties en showroommodellen van de huiscollectie en onze topmerken, op te ruimen. Iedereen is welkom", aldus Tibor Preiner, directeur verkoop.

[image=316416]

Tijdens de magazijnverkoop worden niet alleen bedden, matrassen en boxsprings verkocht, maar ook bedbodems, topmatrassen, kasten, nachtkastjes en bedtextiel. "Zowel onze huismerken Beter Bed Basic en Select als onze topmerken MLine, Karlsson, Mio Dormio en Alpine Plus zijn vertegenwoordigd", vertelt Tibor. "De magazijnverkoop is een ideale manier om kwaliteitsproducten te kopen tegen een zeer lage prijs."

Plaats
Voor meer informatie over de magazijnverkoop op 7 en 8 november kunnen geïnteresseerden kijken op www.beterbed.nl/magazijnverkoop. Het Beter Bed distributiecentrum is gelegen aan de Linie 27 in Uden. Van 10.00 tot 16.00 uur zijn de deuren open.
Meer berichten