Open dag zorgboerderij en kinderdagverblijf

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Kinderdagverblijf De Beestenbende en Zorgboerderij De Lisse houden zaterdag 7 november van 10.00 tot 14.00 uur gezamenlijk een open dag.

[image=316433]

Kinderdagverblijf de Beestenbende is onderdeel van Kiobra, het is een dagopvanggroep voor kinderen van 0-4 jaar. Niet zomaar een dagopvang, maar een dagopvang waarbij kinderen dicht bij de natuur staan. Een grote speelweide, direct contact met dieren en planten, horen, zien, voelen, ruiken en spelen is er mogelijk. Een locatie met veel ruimte en licht en waar de kinderen veel kunnen bewegen.
Naast de kinderdagopvang is er op de boerderij ook zorgboerderij De Lisse, een dagopvang voor ouderen. De zorgboerderij biedt dagzorg aan ouderen met een zorgbehoefte. Dit op initiatief van Brabant Zorg. Ook deze ouderen zijn regelmatig bezig met de bloemen en de groentetuin of het voederen van dieren.
De ruimte de natuur en de dieren zijn de ‘highlights’ van deze locatie, maar ook de interactie tussen de ouderen en de kinderen is leuk, de ouderen komen mee voorlezen en de kinderen komen mee pannenkoeken eten bij de zorgboerderij.
Regelmatig gaan ze samen de dieren verzorgen, wandelen of spelletjes doen.
Iedereen is van harte welkom op 7 november om zelf eens een kijkje te nemen en te ervaren wat deze locatie zo bijzonder maakt.
De zorgboerderij en het kinderdagverblijf zijn gevestigd op de biologische varkensboerderij Kikis van Hans en Anja Donkers op de Hoogstraat 2, 5406 TH Uden.
Meer berichten