Holland Kaascentrum: geheim van verse kaas

  •   keer gelezen   Zakelijk
OSS | Inwoners van Oss en omstreken kunnen voor kaas vers van het mes al jaren terecht op de dinsdagmarkt. Een vertrouwd adres voor velen. "Het team van Holland Kaascentrum staat garant voor een lach en een praatje en er mag altijd geproefd worden van de lekkerste kaassoorten", aldus Johan en Corina Verburg.

[image=316428]

Corina: "Bij Holland Kaascentrum selecteren we kazen op speciaal recept, zodat de smaak en kwaliteit altijd vertrouwd goed is. Onze kazen rijpen we op traditionele wijze, zodat de kaas de tijd krijgt om op smaak te komen. Zo'n vijf weken bij jonge kaas tot soms jarenlang bij echte brokkelkaas. De kazen rijpen op houten planken bij een perfecte temperatuur en luchtvochtigheid en onder het toeziend oog van onze kaasmeester. Alleen dan ontwikkelt de smaak zich optimaal." Johan staat er bij te glunderen, "Ja, op die kwaliteit ben ik als vakspecialist echt trots."

Verscentrum
Voor verse producten is de markt het aankoopcentrum. Niets voorverpakt of voorgesneden, maar verse, pure producten verkocht door de vakman/vrouw zelf. Daarom is Holland Kaascentrum al sinds 1973 op de Nederlandse markten te vinden. "We komen graag naar de mensen toe, houden van een praatje en geven passend advies voor als consumenten bijvoorbeeld een feestje hebben of gewoon voor een lekker stuk kaas voor op de boterham. Wij snijden altijd vers van het mes, dan is kaas het lekkerst. Dat weten onze klanten te waarderen", aldus Johan.

Kom proeven
Johan en Corina willen de inwoners van Oss en omstreken uitnodigen om te ervaren hoe lekker Hollandse kaas vers van het mes is. Er kan iedere dinsdagochtend uitgebreid gekeurd worden van kazen in diverse leeftijden zoals de Milde Hollander, Classe Royale, Oude Hollander of Luxe Hollander, stuk voor stuk soorten waarvoor vele kaasliefhebbers iedere week trouw naar de markt komen. Holland Kaascentrum staat wekelijks van 7.30 tot 13.00 uur op de Osse markt.
Meer berichten