Juwelier Rooyackers viert jubileum met gouden tip

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Juwelier Rooyackers zit al vijf jaar op de Pastoor Spieringsstraat 41 in Uden en in totaal alweer dertig jaar in het centrum en wil dat vieren met de klanten. Daarom geven ze een gouden tip voor de feestdagen.

[image=317097]

Juwelier Rooyackers in Uden heeft voor de feestmaanden een zeer grote collectie gouden sieraden, waaronder ringen, colliers, armbanden, met vijftig tot zeventig procent korting. Met het oog op de naderende feestdagen een buitenkansje om een mooi sieraad te kopen tegen een betaalbare prijs. Alles uiteraard met volledige garantie en echtheidscertificaat, maar ook de service zoals iedereen die van hen gewend is.

Méér korting
Bij Juwelier Rooyackers krijgt de klant overigens méér korting. Speciaal voor bruidsparen geldt momenteel maar liefst veertig procent. Zij hebben ambachtelijke trouwringen in 8 krt., 14 krt. en 18 krt. goud. Maar ook in palladium, titanium, platina met titanium, staal, zilver, carbon en keramiek. Op de site kunnen mensen de enorme collectie bekijken. Voor trouwringen worden geïnteresseerden gevraagd een afspraak te maken zodat de mensen van Juwelier Rooyackers samen met de klant de trouwringen voor heel het leven kunnen samenstellen.
Meer berichten