'Proef Puur' bij slager Frans Knobbout in Uden

  •   keer gelezen   Zakelijk
UDEN | Tegenwoordig wordt in de voedselbranche steeds vaker gebruik gemaakt van geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit zijn verschillende soorten E-nummers of additieven die aan producten worden toegevoegd en die bij overmaat schadelijk kunnen zijn voor zowel mens als dier. Vaak zijn het synthetische kleurstoffen die ervoor zorgen dat de producten mooier kleuren, er lekkerder uitzien en langer houdbaar zijn.

[image=317099]

Bij Slagerij Knobbout in Uden zorgen ze ervoor dat alle producten daarom vers maar vooral puur zijn. ''We willen bij al onze producten een goed gevoel hebben. Daarom vindt u in onze slagerij alleen maar producten waarvan wij achter de herkomst staan. We combineren onze ervaring, kennis en kunde om ú het allerbeste te kunnen bieden.'' Iedere dag wordt het gehakt dan ook vers gemalen, vleeswaren worden ter plekke voor de klant gesneden, de worst wordt dan ook echt vers gedraaid en de soepen worden in eigen keuken bereidt. Dagelijks produceert Slagerij Knobbout verschillende versproducten met pure ingrediënten. Ze voegen geen extra geur-, kleur- en smaakstoffen toe. Smaak is een echte beleving die niet toegevoegd dient te worden. Wanneer verse producten gebruikt worden, beschikken zij al over de juiste smaak, die Slagerij Knobbout in de winkel alleen nog maar kunnen benadrukken. Zodra de klant kiest voor Slagerij Knobbout kiest het voor verse, pure vleesproducten op ambachtelijke wijze bereidt en met een verantwoorde afkomst. Het vlees draagt bij aan een beter welzijn voor dieren, mens en milieu. Zo kunnen zij met trots zeggen: "Proef Puur!"
Meer berichten