Esther Wijdeven.
Esther Wijdeven.

Oncologische voetzorg in de pedicuresalon Esther Wijdeven

Zakelijk 618 keer gelezen

UDEN | Esther Wijdeven biedt in haar pedicuresalon in Uden oncologische voetzorg aan. "We worden in de huidige maatschappij steeds vaker geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker. Het doel van oncologische voetzorg is de voeten van kankerpatiënten in een zo optimaal mogelijke conditie te brengen en te houden", vertelt Esther. "Zo wordt de veiligheid en gezondheid van de kankerpatiënt ondersteunt", vult ze aan.

Een mogelijke bijwerking van chemotherapie is het hand-voetsyndroom. Mogelijke klachten zijn blaren, infecties, pijn, gevoeligheid, roodheid, een schilferende of vervellende huid of zwelling aan beide voeten tegelijk. Als Oncologisch Voetzorg Verlener (OVV) kan Esther deze klachten signaleren en de behandelend arts hiervan op de hoogte brengen. "Alle behandelingen komen tot stand door goed overleg met het oncologisch team of de huisarts", licht ze toe. Esther volgde de intensieve opleiding tot oncologisch voetzorgverlener en daarnaast deed ze veel praktijkervaring met de zogenaamde risicovoeten. Ook voor mensen met diabetes en reuma kan voetzorg van groot belang zijn. Esthers praktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet en is geregistreerd in het kwaliteitsregister voor pedicure KRP. "Ik wil mensen zorgzame, kwalitatieve en vooral veilige voetzorg bieden", licht Esther toe. "Het menselijk aspect gaat gelijk op met de praktische inhoud en uitvoering van deze specialistische voetzorg.

Voor meer informatie kijk op www.pedicuresalonudenzuid.nl of bel naar 06-13826145. De praktijk van Esther Wijdeven is gevestigd aan de Margrietstraat 16 in Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant