Annette van de Wal in Toko Pientje.
Annette van de Wal in Toko Pientje.

Toko Pientje: genieten van de Indonesische keuken in Uden

Zakelijk 2.306 keer gelezen

UDEN | Toko Pientje is pas sinds woensdag 2 maart open, maar de Indonesische eetgelegenheid loopt al op volle toeren. "Dat het zo druk zou worden, had ik niet verwacht", aldus eigenaresse Annette van de Wal.

Bij Toko Pientje kunnen klanten Indonesische delicatessen afhalen. "Er is ook gelegenheid om het hier op te eten, maar we zijn geen restaurant", vertelt Annette. Klanten krijgen tips hoe ze de gerechten thuis het lekkerst kunnen opwarmen.
Alle producten worden dagvers bereid. De gerechten zijn indien mogelijk biologisch. Annette: "Het is belangrijk om duurzaam eten te produceren. Het moet lekker zijn, maar ook zeker gezond en eerlijk. De gerechten maak ik allemaal zelf. Ambachtelijkheid staat voorop." In de Toko kan gekozen worden voor kleine Indonesische snacks, maar ook bijvoorbeeld voor een bami of nasi Rames menu en/of een zelf samengestelde rijsttafel. In totaal zijn er dertig variaties mogelijk. Annette is zelf voor een kwart Indonesisch en was altijd al geïnteresseerd in de Indonesische keuken. Dat ze heerlijke gerechten maakt, bevestigt haar man Ben van de Wal. "Annette is natuurlijk geen onbekende kok, ze heeft al meerdere restaurants gehad." Een Indonesische toko starten was altijd al een droom van Annette. "Het is ontzettend druk, maar dat is alleen maar een compliment." Toko Pientje is van woensdag tot zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur geopend en op zondag van 16.00 uur tot 20.00 uur. "Tussen 17.00 en 19.00 uur is het erg druk. Als klanten 's middags komen, hoeven ze niet te wachten", geeft Ben als tip mee. Voor meer informatie kijk op www.facebook.com/toko-pientje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant