Afbeelding

APK Station Uden neemt de apk-keuringen van Siba over

Zakelijk 3.649 keer gelezen

UDEN | APK Station Uden neemt de apk-keuringen van Siba over. Klanten kunnen er terecht met hun auto, camper, bedrijfsbus en andere voertuigen.

Auto's kunnen er gekeurd worden zonder afspraak. Bij het bedrijf werkt dezelfde keurmeester als de klanten van siba gewond zijn. "Na jaren auto's gekeurd te hebben, heb ik een band opgebouwd met de klanten. Het is erg jammer als dat verloren zou gaan", aldus de eigenaar. "Ik wil graag een onafhankelijke keuring aanbieden", vult hij aan. "Dus geen onterechte dure reparaties, gewoon een eerlijke keuring!" Als er een afkeurpunt is, dan wordt de klant in goed vertrouwen op de hoogte gebracht van het hoe en waarom.

Reparaties
De reparatie kan door AKP Station Uden uitgevoerd worden, maar klanten kunnen ook naar een ander bedrijf gaan. "Daar is iedereen helemaal vrij in." Bij het bedrijf staat transparantie hoog in het vaandel. Ook is er geen belangenverstrengeling. "Zo kunnen extra kosten voorkomen worden."

Gratis herkeuring
Klanten die hun auto laten keuren bij APK Station Uden kunnen wachten tot de auto klaar is. Bij een eventuele afkeuring biedt het bedrijf een gratis herkeuring aan. APK Station Uden is gevestigd aan Looierstraat 14a in Uden/Volkel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant