Afbeelding

Uw Hulpmiddelenoutlet biedt tot zeventig procent korting op scootmobielen

Zakelijk 1.642 keer gelezen

UDEN | Uw Hulpmiddelenoutlet is 1 januari van dit jaar gestart en volgens Verkoopmanager Bart van Lamoen gaan de zaken "boven verwachting goed". In de winkel worden nieuwe en gebruikte hulpmiddelen verkocht. "Van rollators, scootmobielen tot sta-opstoelen en bedden", aldus Van Lamoen. Op Tweede Paasdag heeft de winkel een zeer aantrekkelijke actie. Gebruikte scootmobielen gaan dan met kortingen tot wel zeventig procent de deur uit.

"Door de kanteling in de zorg worden steeds minder hulpmiddelen vergoed en stijgen de eigen bijdragen", vertelt Van Lamoen. Uw Hulpmiddelenoutlet springt daar slim op in. In de winkel kunnen klanten zowel gebruikte als nieuwe producten kopen. "Wij hanteren lage prijzen en dat is natuurlijk aantrekkelijk voor de klanten", aldus Van Lamoen.

Deskundig advies
Er zijn inmiddels negen vestigingen in heel Nederland. De gebruikte producten zijn afkomstig vanuit de eigen organisatie. "Dat heeft als groot voordeel dat we weten dat de kwaliteit goed is. Wij hebben deskundige medewerkers die altijd advies op maat kunnen geven. Dat is ook heel belangrijk voor onze doelgroep. De producten moeten gewoon van uitstekende kwaliteit zijn en service staat bij ons heel hoog in het vaandel", vertelt medewerkster Jetteke Lathouwers. "Onze levertijden zijn ook heel gunstig. Als je wat koopt bij een reguliere thuiszorgwinkel of speciaalzaak dan zit daar enkele weken levertijd op. Het voordeel bij ons is dat je, indien gewenst, de aankoop direct mee kan nemen. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook", vult haar collega Silvana Schrijvers aan.

Veel vraag naar occasions
Volgens Van Lamoen is er heel veel vraag naar 'occasions', zoals hij de tweedehands producten noemt. "Het zijn echt niet alleen mensen met een kleine portemonnee die hier komen voor gebruikte artikelen. Ook mensen die best wel een nieuw product kunnen kopen, kiezen steeds vaker voor een tweedehands exemplaar. Dat is ook logisch, want je hoeft ook niet per se een nieuwe auto te kopen om lekker te rijden. Mensen die kritisch met geld omgaan, kunnen hier prima slagen. Betaal je voor een nieuwe scootmobiel gemakkelijk 2.000 euro, dan kun je er bij ons al eentje kopen voor 800 euro. Tel uit je winst!"

Tevreden klanten
Dat de klanten ook erg tevreden zijn blijkt wel op een positieve reactie die op de website van Uw Hulpmiddelenoutlet prijkt. "Wij hebben een gebruikt hoog-laagbed gekocht. Wij willen jullie laten weten dat we zeer tevreden zijn over de afhandeling, bezorging en de staat van het bed. Fijn, dat het mogelijk is om zo'n gebruikt bed te kopen. We zijn hier heel blij mee." Van Lamoen is content met dit soort reacties: "Daar doe je het toch voor, er is niets mooiers dan een tevreden klant", vindt medewerkster Debbie van de Ven.

Lente op komst
Op dit moment zijn de mobiliteitsproducten erg in trek. Niet vreemd, vindt Van Lamoen: "Het wordt weer mooi weer en mensen willen eropuit. Voor veel ouderen is dat soms lastig en dan kan een hulpmiddel uitkomst bieden.

Paasactie
Met Pasen heeft Uw Hulpmiddelenoutlet een zeer aantrekkelijke actie voor klanten. Zij krijgen dan maar liefst vijftig tot zeventig procent korting op gebruikte scootmobielen. "Daarboven op krijgen alle klanten die een scootmobiel kopen ook nog eens gratis een nieuwe accu", vertelt Van Lamoen. Tweede Paasdag is Uw Hulpmiddelenoutlet in Uden van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

Assortiment
Behalve scootmobielen heeft Uw Hulpmiddelenoutlet ook sta-opstoelen, bedden, rollators, rolstoelen, hulpmiddelen voor in de badkamer, verschillende soorten fietsen, toiletstoelen, telefoons en diverse andere artikelen. "Dat is ook onze kracht. Ik durf wel te zeggen dat we het allergrootste assortiment van de regio hebben. Ons assortiment is heel erg breed", aldus Van Lamoen.

Webwinkel
Mensen zijn van harte welkom bij het filiaal van Uw Hulpmiddelenoutlet aan Margrietstraat 8 in Uden. De winkel is van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Maar klanten kunnen ook online hun inkopen doen. "De nieuwe producten zijn in al onze filialen in Nederland nagenoeg hetzelfde, maar op de website staan ook al onze tweedehands producten", vertelt Van Lamoen.

Op www.uwhulpmiddelenoutlet.nl is het totale aanbod te zien.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant