Marcel Schepers en Marloes van den Elzen in hun nieuwe zaak Blitz.
Marcel Schepers en Marloes van den Elzen in hun nieuwe zaak Blitz.

Nieuwe gastrobar Blitz opent deuren aan Prior van Milstraat

Zakelijk 1.548 keer gelezen

UDEN | Marcel Schepers en Marloes van den Elzen openen woensdag 13 april Gastrobar Blitz aan de Prior van Milstraat 35 in Uden. De twee waren voorheen de eigenaren van De Baron. Die zaak verkochten ze eerder dit jaar.

"Gastrobar is de Nederlandse benaming voor de van oorsprong Engelse horecaconcept Gastropub", vertelt Marloes. "Het is een restaurant waar je kunt genieten van een goed gerecht met een heerlijk glas wijn, speciaalbiertje of cocktail", vult de onderneemster aan. "Belangrijk is dat de kwaliteit goed is, maar de prijzen heel toegankelijk."

Naast a la carte gerechten en het driegangen all-in menu, kunnen gasten er ook terecht voor een verfijnd gerechtje van de barfood-kaart. "Verse producten van goede kwaliteit, en huisgemaakt", aldus Marloes.

Met de nieuwe zaak Blitz wil het duo een warm en gezellig gevoel uitstralen. De zaak is modern ingericht. "Gasten kunnen hier genieten van goed eten en drinken met vrienden en familie in een relaxte en persoonlijke sfeer", legt Marloes uit.

De keuken is dagelijks open van 17.00 tot 23.00 uur met uitzondering van de dinsdag, dan is de zaak gesloten.

Reserveren
Mensen die benieuwd zijn geworden naar deze gezellige gastrobar, zijn van harte welkom. Reserveren kan via de mail. info@gastrobarblitz.nl of telefonisch via het nummer 0413-724977.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant