Afbeelding

"Een zwangerschapsmassage verkleint de kans op een vroeggeboorte"

Zakelijk 842 keer gelezen

MARIAHEIDE | Zwangere vrouwen die even lekker willen ontspannen zijn bij MOOI Beauty & Wellness in Mariaheide aan het juiste adres. In de salon van Marieke Ettema kunnen zij een heerlijke ontspanningsmassage krijgen. "Het is echt een cadeautje", aldus Marieke.

De schoonheidsspecialiste en masseuse heeft een speciale zwangerschapstafel in haar salon. Daar zit een gat in voor de buik en borsten. Zo kunnen zwangere vrouwen toch op hun buik liggen en genieten van bijvoorbeeld een rug massage. "Toen ik zelf zwanger was heb ik eens een massage gekregen. Dat was niet op een aangepaste tafel en dat vond ik helemaal niet fijn. Een collega vertelde mij toen over deze tafel en ik dacht meteen: die moet ik hebben!"

Marieke heeft ook een speciale zwangerschapsmassagecursus gevolgd. "Dat is wel belangrijk, want je moet met een aantal dingen rekening houden. Zo mag je in het begin van de zwangerschap niet te hard en te diep masseren. Dan kunnen er teveel afvalstoffen vrijkomen. Ook is teveel warmte niet goed en moet je oppassen met bepaalde kruiden en drukpunten. Ik gebruik altijd een huidvriendelijke olie." Overigens masseert Marieke de buik niet. "Dat is privé en heeft weinig toegevoegde waarde. Het gaat er echt om dat 'mama' ontspant."

Een massage tijdens de zwangerschap heeft volgens Marieke tientallen voordelen. "Als je ontspant dan is dat ook goed voor de baby en zit je lekkerder in je vel. Daarnaast versterkt een massage het immuunsysteem en kun je beter slapen. Ook vermindert het stress en verlicht het bij spataderen. En misschien wel het belangrijkste, een massage vermindert de kans op een vroeggeboorte. Als ik zelf ooit nog zwanger word, dan ga ik mezelf zeker vaker laten masseren!", aldus Marieke.

Schoonheidssalon
In de salon MOOI Beauty & Wellness kunnen klanten ook terecht voor een gezichtsbehandeling, zowel ontspannend als huid verbeterend. Ook geeft Marieke make-upadvies en doet ze visagie voor een feestje of bruiloft. Daarnaast geeft ze ook reguliere massages en pedicurebehandelingen. De schoonheidsspecialiste heeft een grote passie voor haar vak. "Ik ben er in gerold door mijn achtergrond als apothekersassistente en daarna mijn baan in de farmaceutische industrie. Ik was veel bezig met dermatologie en huidaandoeningen. Ik heb mij daar verder in verdiept en ik vind ook de wellness-kant erg interessant."

Marieke vindt het belangrijk dat haar klanten lekker kunnen ontspannen. "Ik kan mensen snel op hun gemak stellen."

Aanbieding
Klanten die een zwangerschapsmassage boeken bij Mooi Beauty & Wellness krijgen 20% procent korting op een gezichtsbehandeling. Die hoeft niet gelijktijdig worden afgenomen.

Voor meer informatie kijk op www.mooi-schoonheidssalon-veghel.nl. Afspraken maken kan via de website of via 06-53837326 of info@mooi-beauty-wellness.nl. De salon is ook in de avonduren en op zaterdag geopend. MOOI Beauty & Wellness is gevestigd aan de Steenovenstraat 16 in Mariaheide, precies tussen Uden en Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid.  

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant