Paul en Mirjan van D'n Heerboer.
Paul en Mirjan van D'n Heerboer.

Buffetrestaurant D'n Heerboer opende zes jaar geleden de deuren

Zakelijk 1.158 keer gelezen

UDEN | Het is precies zes jaar geleden dat buffetrestaurant D'n Heerboer haar deuren opende aan de Sint Janstraat in Uden. Daarmee kwam de oude Vorstenburgh weer tot leven.

"Zes jaar alweer!", zegt Mirjan, die samen met haar man Paul D'n Heerboer runt. "De tijd vliegt echt. Ons concept is niet veranderd, maar wij wel en ons aanbod ook." In het begin was het wel even wennen voor Mirjan en Paul. "We opende een totaal nieuw concept voor Uden. Dat bleek uiteindelijk een ware aanvulling op het toch al mooie restaurantaanbod in Uden. We zijn nu heel blij dat we de uitdaging aan zijn gegaan." Ondertussen is het duo helemaal ingeburgerd in het Ujese. "We hebben fijne gasten en het is absoluut D'n Heerboer geworden die we voor ogen hadden toen we begonnen. Er is niets leuker dan dat!" Paul en Mirjan werken elke dag met heel veel plezier. Het doel? "De gasten een heerlijke avond bezorgen. We kunnen ontzettend genieten van de vele bedankjes die we krijgen als de gasten D'n Heerboer verlaten."
Het restaurant heeft een hele brede doelgroep. "Het is bedoeld voor iedereen. We zien ouderen, jonge gezinnen, maar ook grote gezelschappen die het fijn vinden dat er zo'n ruime keuze aan gerechten is. Door de keuze uit meerdere (kleine) gerechten horen we vaak het idee van tapas van onze gasten, maar je hoeft er echter niet op te wachten en je kunt de gerechten meteen zien. Dat vinden onze gasten fijn." Zolang 'de tijd blijft vliegen' gaan Paul en Mirjan zeker door. "De horeca zit ons al meer dan 25 jaar in het bloed, daar is echt geen afscheid meer van te nemen." Meer informatie op www.heerboer.nl of bel 0413 26 55 12.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant