Platenzaak Wil'm in het centrum van Veghel. De brief van de gemeente geplakt op de deur.
Platenzaak Wil'm in het centrum van Veghel. De brief van de gemeente geplakt op de deur.

Reactie eigenaar Platenzaak Wil'm op sluiten winkel

Algemeen 1.585 keer gelezen

VEGHEL | Op last van burgemeester Ina Adema is maandag 9 mei om 13.00 uur een winkelpand aan de Meijerijgaarde 11 (Platen & CD Winkel Wil'm) in het centrum van Veghel voor minimaal één jaar op slot gegaan. Dit vanwege het overtreden van de Opiumwet. De politie trof in het pand grote hoeveelheden harddrugs aan, waaronder XTC en amfetamine. Op Facebook heeft Willem, eigenaar van de platenzaak, afgelopen dinsdagmiddag een reactie geplaatst. 

Redemption

Eens komt er een moment in je leven dat je alles wat je weet in twijfel moet trekken om te beseffen wie je bent.
Eens komt er een moment in je leven waarin je alles kwijt moet raken om te beseffen wat je hebt.
De fouten die je maakt, de ervaringen die je opdoet, definiëren je persoonlijkheid en de manier waarop je daarmee openbaard je ware karakter.
Het theater van het leven geeft je daardoor een confronterende blik in de spiegel, je acties en reacties worden opgeteld en beoordeeld en mogelijk veroordeeld.
Hoe ga je daar mee om, hoe leer je daar mee leven en wat doe je daar dan mee. Werkt het louterend, draai je je weg, zelfreflectie is een moeilijk iets voor velen, en al stop je je kop in het zand, het zal niet weggaan voordat je het aanpakt.

Mijn moment is gekomen, mijn moment was op 6 april. In een fractie van een seconde valt alle grond onder je weg, en hoe verder de dag vorderde, des te dieper het gat. Het vallen stopt niet, de klap blijft uit omdat er geen bodem meer is. Emoties smijten je van links naar rechts, tijd om te herstellen krijg je niet daar je steeds dieper en dieper geraakt. Naar adem snakkend zoek je grip, je nagels breken af tijdens je val, je vingers verkrampen, je voelt het bloed uit je lichaam stromen, dat gevoel, dat was mijn moment. 
Van top of the world, naar de diepe krochten van de hel, niet in jaren, maanden, weken of dagen, nee in minuten tijd. Minuten die langer aanvoelde dan dagen, uren die als weken voorbij gingen en de nachten zonder een oog dicht te doen maakte het surrealistisch. Je wil zo graag wakker worden uit je nachtmerrie, maar hoe je dat ook forceert, steeds weer realiseer je dat het echt is… Hoe ga je daar mee om.

De schade die je aanricht aan de liefde van je leven, je gezin, je familie, vrienden, kennissen en klanten, daar zit je pijn. 
Door naïveteit, goed vertrouwen in alles en iedereen en domheid moet je boeten. 
Door je enorme blunder ben je voor nu alles kwijt, het vertrouwen, je bedrijf, je inkomen en je toekomst.
Op het moment dat je uiteindelijk bijna te pletter slaat van je diepe val moet je je ware aard laten zien en de ballen uit je broek gaan werken om alles te herstellen.

Dat is het punt waar ik sta, nu 6 weken verder. Het is tijd om op te staan en aan deze pittige opgave te beginnen.

Ik ver excuseer me oprecht bij iedereen die ik pijn gedaan heb, die ik heb laten vallen en die ik heb teleurgesteld.

Mijn Quest is begonnen, deze nieuwe (opbouw)fase in deze voor mij onbekende situatie waarin ik mij nu verkeer gaat mijn ware aard aan de wereld blootstellen en ik ben er klaar voor, de tijd zal leren of de mensen om mij heen daar ook al aan toe zijn.

Platenzaak Wil'm zal snel terugkeren….

Willem

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant