Mark van de Veerdonk naar 'De Speultuin' Oploo

OPLOO | Na een succesvolle opening van het theaterseizoen met de Uitmarkt staat op zaterdagavond 4 juni de eerste theatershow op het programma van Openluchttheater de Speultuin in Oploo.

Mark was al drie keer eerder te gast in het theater, waar inmiddels een prachtige ontvangstruimte voor artiesten en gasten is gerealiseerd door de vele vrijwilligers van het Avonturenpark. Die optredens vielen zeer goed in de smaak, zodat de inmiddels tot huiscabaretier benoemde Van de Veerdonk ook zijn programma “Geen Viking” in Oploo op de planken brengt.

Het leven is geen grap
'Geen Viking' zit vol verbale slapstick en mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen, het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook deze voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”.

Zin in een avond heerlijk lachen? Koop dan nu kaarten voor deze voorstelling via www.graancirkeloploo.com of bij SPAR Jaegers in Oploo of via telefoonnummer 06-30543361.

De voorstelling begint op 4 juni om 20.30 uur en de kaarten kosten € 16.


E-Bike voorlichting in Het Doehuis

CUIJK | Zoals bekend, gebeuren er veel ongelukken met de e-bike, vooral bij de groep senioren. Voor "Senioren Cuijk” is dat een aanleiding geweest om contact te zoeken met de ANWB en te kijken of er een voorlichting omtrent het fietsen gegeven kan worden. De ANWB heeft hierop positief gereageerd. Men komt op woensdag 1 juni naar Cuijk om het een ander te vertellen over de gevaren en de mogelijke veiligheidsaspecten tijdens zo'n fietstocht.

De ANWB gaat samen met de aanwezigen een breed scala aan punten bespreken. Denk hierbij aan aankoopadvies, welke motor, remmen, versnellingen, onderhoud, accu en natuurlijk veiligheid. Er wordt afgesloten met een vragenrondje.

Kom dan op woensdag 1 Juni om 13.30 uur naar het Doehuis in Cuijk. De bijeenkomst duurt tot 16:00 uur en is geheel gratis. Opgeven voor vrijdag 27 mei via info@seniorencuijk.nl