<p>Nog slechts een paar tickets zijn verkrijgbaar. Wees er snel bij.</p>

Nog slechts een paar tickets zijn verkrijgbaar. Wees er snel bij.

(Foto: Outlands)

Outlands-kaartjes gaan als een raket: ‘Nog nooit eerder was de zondag zó snel uitverkocht’

  •   keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Het gaat hard met de kaartverkoop van Outlands Festival. Heel hard! De laatste editie van het Vierlingsbeekse festijn (Vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juni) doorbreekt alle records. Kaartjes voor de zondag zijn bijvoorbeeld al niet meer verkrijgbaar, én ook de bodem van de pot met vrijdagtickets begint aardig zichtbaar te worden. 

“Nog nooit eerder was de zondag zó snel uitverkocht,” vertelt Dennis Rijnen, lid van de organisatie. “De vorige keer dat we uitverkochten gebeurde dit op de dag zelf aan de deur.”

Het plan is om van deze 2022-editie de laatste te maken. Maar dat betekent ook dat Dennis en kompanen alles uit de kast halen om Outlands knallend af te sluiten. “Dat het zó snel uitverkoopt is geweldig. Voor ons de bekroning op het werk.”

Versterkend effect
Deze laatste Outlands-editie stond oorspronkelijk al eerder in de agenda, maar werd om de welbekende pandemie-redenen uitgesteld. Dat het nu zo snel gaat met de kaartverkoop, is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan corona. Nu alle restricties zijn losgelaten is iedereen er “helemaal klaar voor,” aldus Dennis. “Mensen mogen weer en hebben er daarom onwijs veel zin. En dan is het ook nog eens de laatste editie. Dat versterkt elkaar.”

Heb jij ook zin in een geweldig feestje? Wees er dan snel bij.

Meer berichten