HVCH was ook te sterk voor Moerse Boys.
HVCH was ook te sterk voor Moerse Boys. Archieffoto: Ruud Schobbers

HVCH blijft aan kop door late winst in Zundert

Voetbal 2.117 keer gelezen

HEESCH/ZUNDERT | HVCH handhaaft zich aan kop van de Vierde Divisie. Bij Moerse Boys werd zondag met 2-3 gewonnen door een laat doelpunt van Milan Raymakers. Eerder had HVCH nog een 0-2 voorsprong verspeeld.

In gesprek met Kliksport gaf HVCH-trainer Marc van de Ven afgelopen week nog aan tevreden te zijn over het veldspel van zijn ploeg, maar graag zag dat de effectiviteit nog wat omhoog ging. In die zin werd de oefenmeester op zijn wenken bediend in Zundert. Niet dat HVCH heel goed speelde, maar effectief was het wel: Milan Raymakers maakte vlak voor tijd de 2-3.

Sterke start
HVCH begon - gesterkt door twee overwinningen op rij - sterk aan de wedstrijd en opende al snel de score via Joey Vissers. Toen diezelfde Vissers na een half uur de 0-2 op het bord zette, leek een gemakkelijke middag in de maak voor HVCH. Moerse Boys maakte echter al snel de onverwachte 1-2 en na een uur spelen zelfs gelijk (2-2). Dat leek lange tijd de eindstand te worden, maar HVCH profiteerde optimaal van dom balverlies bij de thuisploeg en Raymakers schoot raak: 2-3.

100% score
Door de winst in Zundert en het gelijkspel van Venray (tegen Silvolde) is HVCH nu de enige ploeg in de Vierde Divisie B met een 100% score. De Heesche formatie speelt zondag thuis tegen degradant EVV Echt, dat tot nu toe alle duels gelijkspeelde (en nog maar twee keer scoorde).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant